skip to Main Content

Az image skincare szeret jótékonykodni, az image skincare szereti, ha egészséges bőre van mindenkinek!

Én annak vagyok híve ha tudsz segíteni tedd meg! Tudom, hogy sok lány, nő, tini komoly bőrproblémákkal küzd. Tudom, hogy van akinek a megélhetésre elmegy minden anyagi java és esetleg a bőrére már tud szánni.

Viszont van segítség. Minden évben egy személyt támogatunk az egészséges bőrrel. Hogyan? A cég az Image skincare állja az otthoni ápolókat, a Q10 professzionális bőresztétika pedig a két kezi munkát teszi bele. Egy teljes peeling kúrát ill. a bőre igényeíhez kifejlesztett kezeléseket. Meddig? A javulásig, addig amíg azt a bizonyos elégedett mosolyt nem látom a tükörben!

Ki jelentkezhet? Például Te vagy egy kedves rokonod, vagy a lányod. Nincs korhoz vagy bőrtípushoz kötve. Ami kell az egy olyan állapot, ami zavar, amin eddig nem tudtál változtatni, amire nincs meg a kellő háttered. Lehet gyulladt, pigmentált, ráncos. Lehetsz tini vagy nagymama. Gyere jelentkezz és ha te leszel a szerencsés kiválasztott, egy alapos diagnosztika, kezelési terv felállítása után indulhat is a szép bőr program.

Mert a szép, egészséges bőr mindenkinek jár. Minden évben 1 bőrt helyreállítunk

Back To Top