skip to Main Content

Ébnerné Bakos Anikó mester kozmetikus vagyok. Lassan 30 éve már, hogy a szakmában dolgozom. Ahogy telnek az évek  egyre kíváncsibb, egyre mohóbb a tudásvágyam. Képes vagyok azért elmenni 1-1 több napos képzésre, hogy választ kapjak a miértjeimre. Már rég  nem a profit visz előre hanem a tudásvágy, a segíteni akarás. Ahogy folyamatosan fejlődik ez a gyönyörű szakma úgy változom én is vele. Az iskolapadban csak az alapok alapjait tanították meg 30 éve. Ma már erre nem lehetne korszerű szalont tervezni, ezért fontosnak tartom a képzéseket, az ínnovatív megoldások feltárását. A  szakmám szeretete és a vendégeim bizalma az ami visz előre.

De nézzük csak meg mi is a szépség? Mivel foglalkozom én?

Szép ami természetes, szép ami igaz, szép a fiatal, szép egy virág. De szép egy szivárvány is, a reggeli harmat és az örömkönny is szép! Szép kell, hogy legyen a szépségkirálynő. Hiszen így hívják. Ugye érzed Te is, hogy a szépség nem ennyi!!!

Ma már tudom, mindenben benne van a szépség. Szép minden hölgy, szép az idős néni is, szép lehet a rosszul kezdődött nap is! Csak tudnunk kell ezt meglátni. Nekem az a feladatom, hogy megmutassam milyen szép vagy te is. 30 éve ez a szakmám, a szépítés. így megtanultam minden, mindenki lehet szép. Csupán segíteni kell szépnek látni magát. Segíteni a vágyat megoldani. Egyensúlyt kell teremteni. Ápolni, érinteni, meghallgatni, megsimogatni. A kezelés végén az én tükröm mást mutat majd neked, mint mikor bejöttél hozzám. Célom, hogy otthon is ezt lásd! Hiszem, hogy az „ÉNIDŐ” minden nőnek kell, tudnunk kell ezt megteremteni otthon is. A belső béke a nyugalom érzése egy jól kiválasztott kozmetikai kezelés után remélhetőleg igény lesz a továbbiakban.

Elmesélnék egy kedves történetet. A vendégem egy ránctalanító kezelésre jelentkezett be hozzám és kért még műszempillát is. Nincs ebben semmi különös. Viszont a vendég 70 éves volt és csípőproblémája miatt csak bottal tudott járni. A kezelés közben elmondta a férjével mennek wellnessezni a hétvégén és mivel ott nem szeretne minden nap sminkelni ezért kérte a műszempillát! Mert Ő egy igazi Nő! Ő szép és szépnek is látja a tükörképét! Ez az én mesterségem, segíteni szépnek látni!

Ma már tanulóképzéssel is foglalkozom, valamint egy-egy vizsgára is kapok meghívást! Oktatok, előadást tartok, képzésekre járok hiszem a jó pap is holtig tanul. A mai napig alázattal, szeretettel, elfogadással kezdek minden napot. Hiszen e gyönyörű szakmát, hivatást csakis kellő tisztelettel és alázattal érdemlünk ki. A bőr egészsége, az arc esztétikája a női báj titka az ami a kezemben van.

Folyamatosan bővül a kínálat: a fejlődést figyelembe véve, mindig a maximumot szeretem adni.

Szakmám a bőr szépsége!

Ébnerné Bakos Anikó
Bőresztéta, Skin Coach, Mesterkozmetikus

Back To Top