skip to Main Content

Tisztiító kezelések, hidratáló kezelések, arc, dekoltázs, lifting masszázs elektrokozmetika. Minden amit egy “hagyományos” kozmetikus csinál. Lehet nálam kérni csak egy pakolást, csak egy peelinget, csak egy gyors ultrahangot vagy egy gyors S.O.S kezelést. A szalon a legmodernebb gépekkel van berendezve lehetőség van ezek kipróbálására is. Létezik csak gépi kezelés, csak vio, csak lézer. Megbeszélés kérdése az egész. De a véleményem az, ha egyszer kipróbálod az Image kezeléseket többé nem kérsz klasszikus kozmetikai szolgáltatást.

Masszázs, tisztítás, hidratálás, festés, gyanta, smink. Nem sokkal volt több, amit 20 évvel ezelőtt tanultam. Akkor ennyit nyújtott egy kozmetikus. Ma már ez édes kevés és persze a mai tananyag is más. De az érintés, a kellemes légkör, a vendég tisztelete az etikus magatartás, a klasszikus eljárások szükségesek még a legmodernebb kezelések mellett is. Ezeket az alapokat pedig jól megtanították rég. Ma már egy nő sokkal többet szeretne, mint egy kényeztető masszázst. A mai kor vendége egészségtudatos, és még a kozmetikumok terén is ezt várja el. Ami tejesen természetes.

Image I MASK biomolecular anti-aging radiance mask

Az egyedülálló, öregedésgátló hidrogél maszk vulkáni víz, fehérítő növényi hatóanyagok, peptidek és antioxidánsok elegyével tölti fel a bőrt és biztosítja az átfogó fiatalos megjelenést és ragyogást. Növeli a hidratáltságot, csökkenti a kisebb és nagyobb ráncokat, fehérít, fiatalít. Minden bőrtípusra ajánlott: idősödő, pigmentfoltos, fáradt bőrre, finom és mélyebb ráncokra, egyenetlen bőrtónusra. Bármilyen kezelés kiegészítője lehet az erősebb hidratálás, ragyogás, öregedésgátlás céljára. Az öregedésgátló zselé maszk tökéletes segítség utazás során a bőr fiatalítására.

The MAX™ őssejtes kezelés

Tápláló, feltöltő, rendkívül hatékony I Spa kezelés a növényi őssejtek erejével. Kiváló kezelés az igénybe vett, vagy öregedő bőr kezelésére.

ILLUMINATING arckezelés a ragyogó bőrért

Minden bőrtípusra kiváló luxuskezelés. Innovatív módon fehérítő és hámlasztó eljárással távolítja el a zavaró pigmentfoltokat.

BEE CLEAR tisztító arckezelés
BEE CLEAR tisztító hámlasztás

Búcsú a pattanásos bőrtől minden bőrtípus esetében. Erős antibakteriális és nyugató növényi hatóanyagaival kombinált módon szünteti meg a pattanásokat úgy, hogy az érzékeny bőrt nem irritálja. Az akne valamennyi fokozata kezelhető, tökéletes választás az aknéra hajlamos, zsíros bőrre is.

ANTIOXIDANT, ANTI-AGING

Öregedésgátló arckezelés, amelyben megvalósul az Image Age later® koncepciója.
Bőrfiatalító kezelés, ragyogóvá, feszessé, világosabbá varázsolja a bőrt. emellett a nyugtató növényi hatóanyagok csökkentik a pirosodást, és gondoskodnak a bőr megfelelő hidratáltságáról. Kiváló választás a napkárosodott, vagy dehydratált, öregedő, rozáceára hajlamos bőrnek

Image mini kezelések a 4 évszakra hangolva

Az Image Skincare kezelések nem csupán a peelingeket jelentik. A széles spektrumú termékkínálatlehetővé teszi a kezelések nagyszerű kombinálhatóságát.

Egyszerű dolgunk lenne, szinte ideális állapot, ha egész évben ugyanaz a kezelés lenne a legmegfelelőbb minden bőrtípusra, de a valóság az, hogy az évszakok, a hideg és a meleg levegő váltakozása bőrünkre gyakorolt hatása határozza meg, milyen jellegű hatóanyag bevitel válik szükségessé.
Ez a természetes körforgás inspirálta a forradalmian új elképzelést az Image kezelésekre vonatkozóan, és alkotójává vált a 4 évszak Image mini kezeléseknek.

A hatóanyagok tudatos megválasztása az időjárás függvényében olyan alap kezeléseket teremtett, melyek hiánypótlóak a szépségiparban. Így válaszhetó 4 mini kezelés évszakokra hangolva. Hiszen mást kíván a bőr a nyári melegben mint a tél hidegében. Remek választás ha ismerkedni szeretnél az Image skincare hatékonyságával.

Tavaszi Image mini kezelés

A természet ébredésével bőrünk is új erőre kap. A tavaszi image mini kezelés az őssejteknek és a C-vitamin bőrélesztő hatásának köszönhetően visszaadja az arcbőr vitalitását, frissességét és üdeségét.

Nyári Image mini kezelés

A nap égető melege hatására a hidratáltságát vesztett bőr újra megtelik élettel, regenerálódik a nyári image mini kezelés után a bio összetevőknek és a korszakalkotó őssejt technológiának köszönhetően.

Őszi Image mini kezelés

A nap fokozatosan veszít erejéből, így bőrünk is regenerálódásnak indulhat, melyben nagy segítséget nyújt az őszi image mini kezelés folthalványító és tápláló ereje.

Téli Image mini kezelés

A dermesztő kinti hideg és a szoba száraz melege nem éppen bőrbarát kombináció, így kikerülhetetlen a téli image mini kezelés igénybe vétele a korai bőröregedés megelőzése érdekében.

Back To Top