skip to Main Content

1. Smink

Egy jól elkészített smink kiemeli a nőiességet, éljünk a lehetőséggel és viseljünk egy finom sminket minden nap. Az alkalmi és a hétköznapi sminket is Karaja termékekkel készítem, az év minden napján.

A Karaja a színek specialistájaként, teljes skáláját kínálja a professzionális sminkeknek a ragyogó arcszínért, a lenyűgöző ajkakért és a kifejező, szép szemekért. A Karaja smink tökéletes megjelenést biztosít, ellenáll a párának, hő és vízálló, hosszantartó hatása akár 13 órán át élvezhető. A Karaja smink kíválóan alkalmas természetes, nappali, alkalmi, esküvői sminkekhez, valamint fotózáshoz, címlapfotókhoz és filmforgatáshoz.  A kínálat az adott évszak sminktrendjének megfelelően félévente új szín és termékválasztékkal bővül. A termékek elegáns és praktikus kiszerelésben kerülnek forgalomba, melyek akár megvásárolhatók üzletemben.

30 éve sminkelek, versenyeken vettem részt és a mai napig képzem magam hiszen a smink nagyon változó, követi a divatot a trendet, az anyagok szélesedtek a kínálat folyamatosan bővül, kell a változás így kell a folyamatos képzés.

2. Köldök piercing

Egy szép ékszer remekül mutat egy csodaszép női hason. Már több, mint 25 éves tapasztalattal végzem a különböző nikkelmentes orvosi fém ékszerek behelyezését. Melynek a menete a következő:

A vendég köldökformájának megfelelő méretű ékszert miután közösen kiválasztottuk, fertőtlenítem, majd a köldök területét érzéstelenítő pakolással érzéstelenítem. Az ékszer behelyezése hagyományos módszerrel egy branül segítségével történik. Az egész procedúra néhány percet vesz igénybe, fájdalommal nem jár, esetleg apró kellemetlenséget érezhet a vendég. Az otthoni kezeléshez teljes körű tájékoztatást adok.

 • A piercing gyógyulási ideje kb. 6-8 hét. Kérjük, hogy ez idő alatt tartsa be az alábbiakban felsorolt tanácsokat.
 • Tilos a frissen szúrt ékszert forgatni, mozgatni, mert ettől felszakadhat a már gyógyuló, hámosodó belső felület.
 • Tilos az ékszert a gyógyulási idő alatt kivenni, mert jó eséllyel perceken belül már nem lehet visszatenni (beforr a lyuk).
 • Tilos a piercing környezetét bármilyen alkohol tartalmú készítménnyel kezelni.
 • 1-2 hétig kerülje az intenzív testmozgást, sportolást – elsősorban a hasizom mozgásával járó gyakorlatokat mellőzze.
 • A friss piercinggel 2 hétig tilos uszodába, szaunába, szoláriumba menni.
 • Óvja a piercinget a mechanikai behatásoktól, ügyeljen rá, hogy semmibe ne akadjon bele. Öltözködéskor olyan ruhadarabokat viseljen, hogy azok ne nyomják a testékszert. Lehetőleg kerülje az övek, magas derekú nadrágok és szoknyák viselését.
 • A teljes gyógyulásig naponta kétszer-háromszor kenje be vékonyan a piercing környékét Medisept géllel vagy Tetran krémmel.
 • Napi 10-15 perc kamilla teás borogatás jelentősen csökkenti a gyógyulás időtartamát.
 • A szúrás után 2 hétig lehetőleg csak zuhanyozzon, víz érheti a piercinget, de semmiképpen ne áztassa ki.
 • Ügyeljen rá, hogy a sebbe ne kerüljön semmiféle szennyezőanyag – pl tusfürdő, testápoló, szappan stb.
 • Ne ragassza le a friss piercinget.
 • Ha a már meggyógyult piercinget megrántja, beleakad vele valamibe és ettől az begyullad, újra kezdje el az előbbiekben leírt kezelést.

3. Fülbevaló belövés

Már 8 hetes kortól végzem a beavatkozást több, mint 25 éves tapasztalattal, Studex steril fülbevalókkal. Nagyon fontosnak tartom, hogy a 8 hetet türelmesen várják ki a kismamák. A baba még így is nagyon pici, de mégis könnyebb így biztos helyre egyformán behelyezni mint 1-2 hetes babáknál. Minimális kellemetlenséggel jár, viszont nem vérzik, gyors és megbízható az eljárás. A baba ugyan sír de inkább csak azért mert le kellett fogni. Steril eljárás, steril orvosi fém fülbevalókkal, amit azonnal a készülék be is lő a fülbe. A babák teljes biztonságban a legjobb kezekben vannak.

A studex megbízható fülbevalóival dolgozom, majdnem 100 féle szín és forma választható. minden esetben segítek kiválasztani, hiszen fontos hogy kényelmes legyen a babának. A művelet végén a bátor kishölgyek Bátorságoklevelet kapnak.

A fülbelövés menete és az utókezelés

Sokan viselnek fülbevalót manapság. A helyesen végzett fülbelövés tökéletesen veszélytelen beavatkozás. A fülbelövés bármelyik életkorban elvégezhető.

A fülbelövés lépései

Első lépésként fertőtlenítem a fülcimpa teljes bőrfelületét. Majd egy rövid konzultáció után megjelölöm a fülbevaló helyét. Ezután a készülék pillanatok alatt átlövi a fülcimpát automatikusan elhelyezve benne a kiválasztott fülbevalót. A fülbevalók egy zárt, steril kapszulába vannak csomagolva, ami biztosítja a higiénikus fülbelövés lehetőségét.

A fülbelövés rendszere

A Studex system 75 rendszernek egyik előnye, hogy a fülbelövésre használt készülék nem érintkezik a páciens fülével hanem az egyszer használatos műanyag steril kapszula, amit a belövés után cserélünk majd az üres kapszulát eldobjuk. A füllyukasztáskor a füllyuk a steril fülbevalóval érintkezik. A kapszula biztosítja, hogy nekem sem kell megfognom kézzel a fülbevalót, igy az 100%-ban steril marad. Kizárólag magát a kapszulát fogom meg. A gyógyulási időszakban csak annyi a teendő, hogy a keletkezett füllyukat tisztán kell tartani. A természetes sebgyógyulást semmivel sem szükséges befolyásolni. (pl: alkohol, fertőtlenítőszer, krémek, gyógyhatású készítmények…. stb. ) Az általam használt fülbelövő rendszer teljesen higiénikus, a fül egyáltalán nem vérzik a fülbelövés alkalmával, nem érintkezik a fülcimpa bőrfelülete az emberi kézzel, továbbá minimális a fájdalom érzet is. A füllyukasztást modern, speciálisan erre a beavatkozásra kifejlesztett, veszélytelen, professzionális eszközzel végzem.

Fülbelövés utókezelés – útmutató a fül ápolásához

Bár a Studex termékek előírás szerinti használata esetén ritkán lépnek fel komplikációk a fülbelövés és a piercing behelyezése után, a statisztika szerint ezek túlnyomó részéért a vásárló felelős, az utókezelés gondatlan végrehajtása végett. A problémamentes gyógyulás érdekében kérjük, minden – piercing-et illetve Studex termékeket vásárló – fogyasztónkat a következő, utókezeléssel kapcsolatos tanácsok megfogadására:

 • A fülbevalót illetve fülét csak alapos kézmosás után érintse meg.
 • Naponta legalább két alkalommal – a fülbevaló kiszedése nélkül – tisztítsa meg fülét elöl és hátul a Studex® vagy a MediSept™ Ear Care Solution nevű termékével, vagy használja a MediSept™ Ear Care Gel terméket. Ezután 2-szer – 3-szor forgassa meg fülbevalóját félig fülében, 180° -kal balra illetve jobbra. Ezzel elkerülheti, hogy haja rácsavarodjon fülbevalójának szárára. A tisztítás közben fülei maradjanak szárazok!
 • AMI NEM AJÁNLOTT:
 • Szükségtelenül kiszedni a fülbevalót, vagy hozzányúlni a fülhöz és / vagy a piercing-hez.
 • A pillangókapocs nyomkodása a fül felé a szár mentén; a kapocsnak mindig a fülbevaló szárának végén kell lennie. Minden tisztítás alkalmával ellenőrizze a kapocs mögötti részt – simának kell lennie.

További teendők

• 6 hétig hagyja benne a fülbevalót a fülében anélkül, hogy kiszedné (12 hétig, ha a porcban helyezkednek el ).
• 6 hét után (12 hét, ha a porcban helyezkednek el a fülbevalók) a fülbevalókat ki lehet szedni és másik, szintén post-type fülbevalókat (olyan típusú fülbevaló, melynek szára /hosszabb/ van) is lehet viselni, folyamatosan.
• A füllyukasztástól számított első 5 hónapban (12 hónap, ha a porcban helyezkednek el a fülbevalók) csak post-style fülbevalókat hordjon folyamatos jelleggel. A fülbevaló szárának rozsdamentes sebészeti acélból vagy valamilyen más hipoallergén anyagból kell lennie.
• A füllyukasztás utáni ápolási időszakban a haj-spray -t, szappant, sampont és egyéb készítményeket tartsa távol füleitől. Amennyiben ezek valamelyike mégis éri fülét, öblítse azt le tiszta vízzel, majd használja valamelyik Studex® Ear Care terméket a fentebb leírtak szerint.
• Enyhébb fájdalmak valamint bőrpirosodás előfordulhat – ez teljesen természetes. Megfelelő kezelés mellett ez 48 órán belül helyrehozható. Amennyiben bármikor túlzott fájdalom, duzzadás vagy bőrvörösség lépne fel, azonnal keressen fel hozzáértő egészségügyi szakembert – még mielőtt fülbevalóját kiszedné.

Fülbevalók – fülporcban

A fülporc természetének következtében a gyógyulás alatt kivételes odafigyelést igényel. Enyhébb fájdalmak valamint bőrpirosodás előfordulhat – ez teljesen természetes. Megfelelő kezelés mellett ez 48 órán belül helyrehozható. Amennyiben bármikor túlzott fájdalom, duzzadás vagy vörösség lépne fel, azonnal keressen fel hozzáértő egészségügyi szakembert – még mielőtt fülbevalóját kiszedné. A nem megfelelően és pontosan végrehajtott kezelési módszerek a fül porcban maradandó illetve tartós sebhelyek kialakulását eredményezheti.

Back To Top