skip to Main Content

Újdonság . Microson Pen Hifu innováció

A Microson Pen működése a HIFU arcfiatalító eljáráson alapul. A készülék fókuszált ultrahang technológiája a bőr különböző rétegeiben apró, kontrollált hősérülési pontot hoz létre az alkalmazott pen-transducer típusától függően 4,5 mm, 3,0 mm és 1,5 mm mélységekben. A kezelés esszenciája az a folyamat, mely során a 60-65 ℃ hőmérsékleten létrehozott hősérülések pontjainak környezetében először egy „shrinking”-nek nevezett azonnali szövetfeszesítés jön létre. Ezt követi a 2-4 hónap alatt felépülő, a fibroblast állomány rekonstrukcióján alapuló neo-collagenesis folyamat, amely során egy hosszútávú face-lifting és arcfeszesítő hatás alakul ki.

Microson Pen kezelési mélységek

A HIFU készülékek, amelyek pontokból álló sorozatlövésekkel hoznak létre koagulációs pontokat nehezen tudják kezelni a szem és száj körüli területeket azok szerkezeti sajátosságai (forma, méret, stb.) miatt.

A Microson Pen – más HIFU berendezésekkel szemben – egyetlen koagulációs pontot hoz létre és folyamatosan mozgatható a kezelési területen, lehetővé téve a kis területek kezelését, mint például a periorbitális, periorális, nasolabiális vonalak és az íves vagy szabálytalan formájú részek.

A Microson Pen tehát különösen az arc kisebb méretű területein alkalmazható nagy hatékonysággal. A három rétegű, az arc különböző zónáira kiterjedő, valóban hatásos kezelés során számos mikro-koagulációs sérülést szükséges létrehozni a vendégek maradéktalan elégedettsége érdekében, figyelembe véve a kezelt személyek egyedi adottságait is.

A kezelt terület már a HIFU eljárás után közvetlenül is látványosan fiatalabb. A végleges eredmények 2-4 hónap alatt teljesednek ki, és kb. egy évig tartósan megmaradnak.

A Microson Pen teljes arcfiatalítást tesz lehetővé, mert 1,5 mm, 3,0 mm és 4,5 mm mélységben egyaránt képes dolgozni, elérve azt a SMAS réteget is, amit más elektrokozmetikai vagy fényesztétikai eljárások korábban nem tudtak kezelni.

Pen-stílusú transducerek

EunSung Microson Pen pen-stílusú transducer 4,5 mm – arckezeléshez

A SMAS réteg az arc izomszövetéhez tartozó terület 4,5 mm mélyen a bőr felszíne alatt. Kollagén és rugalmas rostszövetek alkotják, és fontos szerepet játszik az izomösszehúzó- dások átvitelében a bőrfelszínhez. A Microson Pen lehetővé teszi a sebészet nélküli arc liftinget TCP-k (thermo-koagulációs pontsérülések) létrehozásával a SMAS-ben.

EunSung Microson Pen pen-stílusú transducer 3,0 mm – arckezeléshez

A mély dermis területe 3,0 mm-re a bőr felszíne alatt található és a SMAS réteghez rostos szeptákkal kapcsolódik. A Microson Pen kezelés ezzel a transducerrel thermo-koagulációs pontsérüléseket hoz létre a mély dermisben, valamint elősegíti az arcliftinget és a kollagén regenerációját.

EunSung Microson Pen pen-stílusú transducer 1,5 mm – arckezeléshez

A Microson Pen ránccsökkentő hatást ér el thermokoagulációs pontsérülések létrehozásával 1,5 mm-es mélységben, a kollagénben gazdag, felszínközeli dermis rétegben, a neokollagenesis folyamatának stimulálásával.

Felhasználási terület: arcfiatalítás, face lifting, bőrfeszesítés, periorbitális, periokuláris és nasolabiális ránccsökkentés, szemöldök és állvonal emelés, alakformálás és körfogat csökkentés.

Újdonság Hajhullás csökkentő Mezoterápiás hajkezelés

Hajhullás csökkentő, hajnövekedést serkentő, hajdúsító fejbőr kezelés, hatóanyagos koktél bevitele a hajas fejbőrbe.

Van rá megoldás: Mezoterápiás hajkezelés!

A hajváltás vagy szőrszálváltás élettani folyamat. Ha a hajszálak, elérnek egy bizonyos hosszúságot a hajszemölcsön található matrixsejtek osztódásukat beszüntetik.

Ekkor a matrixsejtek jelentős része leválik a hajszemölcsről, kis sejtcsoportot hátrahagyva a hajszállal együtt a szőrtüszőben felfelé vándorol, ahonnan mechanikai hatásokra (fésülködés) könnyen távozik.

Naponta 40-50 hajszál hagyja el a szőrtüszőt a leírt módon.

Ha naponta 40-60 szálnál több hajszál hullik ki hajhullásról, idegen szóval alopeciáról beszélünk.

A hajhullás lehet foltos és szétszórt, azaz diffúz. Mindkettő maradandó kopaszsághoz vezet, ha a szőrtüszők és a bennük található hajszemölcs elpusztul. Ha azonban a hajszemölcs nem pusztul el, csupán a rajta elhelyezkedő matrixsejtek osztódása egy időre megszűnik, átmeneti, fokozott hajhullás és következményeként átmeneti kopaszság alakul ki.

Ebben az esetben, a legeredményesebben kezelhető mezoterápiával a hajhullás az átmeneti kopaszság, mert legfontosabb feladatunk, hogy a hajszemölcsöt életben tartsuk. A kezelés célja a hajszálakat létrehozó mátrixsejtek osztódásának serkentése a keratinképzés és a hajas fejbőr anyagcseréjének fokozása, hidratálása.

Milyen problémák megoldására AJÁNLJUK a Mezoterápiás hatóanyagos fejbőr, haj kezelést?

 • Menopauza idején a haj egészségének megőrzésére,ritkulás megelőzésére,kezelésére
 • Férfiaknak a hajvesztés megelőzésére,kezelésére
 • Festett hajnál a festék okozta irritáció,sérülés,károsodás,allergia gyógyítására
 • Hajhullás megállítására
 • Korpás,seborrheás fejbőr kezelésére
 • Zsíros haj,faggyútermelés csökkentésére
 • Hajszálak növekedésének serkentésére( havi átlag 1cm-ről 2 cm-re nő)
 • Dúsításra
 • Általános haj textúra javításra
 • Az újonnan megjelenő babahajak megerősítése

Az ampullák  természetes hatóanyagokat tartalmaz, igen hatékony de nem toxikus koncentrációban. Megoldást kínál számos, nem patológiai eredetű tünetre, mint például a haj fényességének elvesztése, rostok kiszáradása. A kezelés során újjászületik, és mélyen megtisztul a fejbőr, amely visszanyeri életerejét. A haj fényesebbé válik, felgyorsul a növekedése és csökken a hullásra való hajlama.

Tehát a Mezoterápiával bejuttatjuk, a fejbőr számára fontos aminosavakat, vitaminokat, ásványi anyagokat. A mezoterápiás hajkezelés optimális a lehető legrövidebb idő alatt a legjobb eredmény elérésére. Hatására csökken a hajhullás, megindul a hajnövekedése, hajszál vastagódása és a hajkorona sűrűsödése. Mezoterápia alkalmazható a nem androgen alopecia kezelésére, valamint hajregenerálásra (festett igénybe vett hajra), hajerősítésre, hajnövekedés serkentésére, korpa és seborrhoea megszüntetésére.

A kezelések előtt reggel célszerű hajat mosni. A Mezoterápiás hajkezelést hetente, kéthetente végezzük. 1-2 hónap múlva látható igazán változás (akkor már dúsul a hajkorona is)

Természetesen a hajhullás már az első kezelések után észrevehetően csökken.

Kontraindikáció a mezoterápiás hatóanyagos fejbőr, haj kezeléssel szemben:

terhesség, szoptatás, vérzékenység, antikoaguláns szedése, hatóanyag allergia

A mezoterápiás hatóanyagos fejbőr, haj kezelés gyakorisága:

3-6 alkalom szükséges, hetente, kéthetente 1x

1 alkalom kezelési ideje :30 perc

A mezoterápiás hatóanyagos fejbőr, haj kezelés menete:

 • Állapotfelmérés, konzultáció a vendéggel, megfelelő hatóanyag koktél kiválasztása
 • A fejbőr előkészítése a kezelésre
 • 30 perc mezoterápiás kezelés, ampulla bevitel
 • A kezelés végén enyhe rendezetlen frizura előfordul …
 • A kezelés enyhe kellemetlenséggel járhat,ez egyéni megítélésű a vendégek részéről, de inkább a kellemes kategóriába sorolható, szó szerint érezni lehet ahogy a fejbőr életre kel….

1. Hydra beauty, a tökéletes gépi arctisztítás

A Hydra Beauty professzionális bőrápoló rendszer egy teljeskörű tisztító, arcfiatalító megoldás, amellyel már az első kezelésnél látványos eredményekkel bizonyíthat a vendégeinél. Három különböző technológiát integrál a tökéletesen tiszta, ragyogó és fiatalos arcbőr eléréséért. Tartalmazza az AquaClean technológiát, amellyel egyidőben mikrodermabráziót és mély rétegű bőrtisztítást is végezhet. A LED fényterápiát is tartalmazó elektroporációs kezelőfej kiváló megoldást nyújt hatóanyag-bevitelre, míg a gyémántfejes, vákuummal kombinált kezelőfejet alkalmazhatja tökéletes minőségű hámlasztáshoz, bőrtisztításhoz.

Felhasználási terület: pórustisztítás, komedó eltávolítás, bőrparaziták eltávolítása, póruskezelés, bőrtónus és szerkezet javítás, mélytisztítás (mikrodermabrázió), hámlasztó kezelések (mikrodermabrázió), hatóanyagbevitel.

A Hydra Beauty három különböző technológiát (AquaClean bőrtisztító rendszer, multipoláris elektroporáció LED fényterápiákkal, gyémántfejes mikrodermabrázió) kombinál a tökéletesen tiszta és ragyogó, fiatalos arcbőr eléréséért.

Az AquaClean technológia erőteljes, vákuummal kombinált Radial tipje nem csupán hámlaszt, de egyidőben mikrodermabráziót és mély rétegű bőrtisztítást is végezhet vele. A forradalmi fejlesztésű Radial tip körsugaras alakban juttatja a tisztító folyadékot a bőrre, bentről kifelé, hogy feloldja a szennyeződéseket, az elhalt hámsejteket, a faggyút és a komedót, a több fokozatban állítható erősségű vákuum ezután tökéletesen eltávolít minden felesleget.

A multipoláris elektroporációs kezelőfej, amely rendkívül hatékony hatóanyagbeviteli módszer a bőr táplálásáért és megújulásáért. A kombinált kezelőfej háromféle LED fényterápiát (vörös, kék és a kettő kombinációja) is tartalmaz.
A gyémántfejes mikrodermabráziós kezelőfej speciális tipjei mechanikusan távolítják el az elhalt hámsejteket a bőr felső rétegéről. A vákuum amellett, hogy felszívja az eltávolított keratint, serkenti a terület vérkeringését.

2. Magic Polar RF kezelés

Arcfiatalítás, bőrfeszesítés és ránccsökkentés

Hexapoláris RF és fényterápia

Magic Polar a legfejlettebb valódi hexapoláris RF technológiát alkalmazza, amely biztonságtechnikailag, hatékonyságban és kezelésérzetben is messze túlmutat elődjein. Mivel az energia az elektródák között közvetítődik, kizárólag a célterületen koncentrálódik.

Arcfiatalítás, bőrfeszesítés és ránccsökkentés

RF kezelés közben a hő hatására a bőr feszességét adó kollagén rostok összeugranak, ami azonnal egy láthatóan feszesebb bőrt eredményez. A 2 MHz-es RF ideális a fibroblaszt sejtek metabolizmusának stimulálására, aminek hosszú távú eredménye, hogy elősegíti a kollagén rekonstrukciót, ami feszesebb, fiatalosabb arcot eredményez.

Minden kezelőfej tartalmaz LED fényterápiát. A nagy és közepes kezelőfej vörös fénye az ATP-termelődés (sejtenergia) fokozásával jótékony hatással van a bőrsejt-állomány megfiatalítására, a kis kezelőfej kék fénye az akné kezelések hatékony kiegészítője, egyúttal bőrfertőtlenítő hatású is.

Gépünk a legújabb,legfejlettebb rádiófrekvenciás technológia,mely hatékonyságában és kezelésérzetben is messze felülmúlja elődeit. A kezelőfejek terápiás LED fényt is tartalmaznak illetve beépített hőmérő segítségével kontrollálható az optimális hőmennyiség bejuttatása, mely biztosítja a kezelés maximális hatásosságát.

Az életkor előrehaladtával a kollagén, elasztin és más proteineket termelő fibroblast sejtek aktivitása fokozatosan csökken. Ennek hatására a bőr egyre inkább elveszíti feszességét és rugalmasságát, a finom vonalak ráncokká mélyülnek és a bőr lazává, megereszkedetté válik. A folyamatot szerencsére megállíthatjuk, sőt vissza is fordíthatjuk, illetve megelőzhetjük.

Hatás mechanizmus: Fejlett rádiófrekvenciás technológiával szelektív hőhatást hozunk létre, melynek révén a kollagén rostok spontán hatásként összehúzódnak, mely azonnali bőrfeszesítő hatást eredményez. Hosszabb távon a kollagénrostok törései mentén a fibroblastok aktivizálódnak, új kollagén és elasztin struktúrákat képeznek. Az arc fokozatosan visszanyeri rugalmasságát, a ráncok mélysége csökken,új fiatalos ragyogást adva az arcnak.

A kezelés fájdalommal nem jár, kellemes meleg érzetről számolnak be a vendégek. Mivel hőhatáson alapuló kezelés itt is nagyon fontos a további otthoni ápolás betartása. Már egy alkalom is látványos, de a további tartós eredmény elérése érdekében kúrában is alkalmazható.

3. Eunsung Smart Line

Az EunSung SmartLine egy rendkívül ötletesen összeállított, komplett arcápoló rendszer. A berendezés géptestéhez 7 különböző kezelőfejet csatlakoztathat (Ultrahangos Peeling spatula, Elektroporációs kezelőfej és maszk, Intoforézis kezelőfejek, Lifting Y-kezelőfej, Ultrahangos kezelőfej, Cryo kezelőfej), amelyek lehetővé teszik az Ön számára, hogy ezzel az egyetlen arckezelőgéppel teljeskörű bőrápolási megoldást kínálhasson a vendégei számára a bőrtisztítástól kezdve.

Ultrahangos Peeling Spatula

Az ultrahang frekvencián rezgő speciális fém spatula hatékonyan távolítja el az elhalt hámsejteket, valamint kitisztítja a faggyút és a szennyeződéseket a pórusokból. A kezelőfej 40000 mikro-vibrációt bocsát ki másodpercenként. Az eredmény azonnal tapasztalható: tisztább és bársonyosabb bőr. Az eljárás minden bőrtípuson, még érzékeny bőrön is alkalmazható.

 • mély tisztító hatás
 • bőrtisztítás / hámlasztás, Lifting, vitamin bevitel
 • 3 szinten állítható

Elektroporáció

Az elektroporációs technológia mikroáramot használ, hogy ideiglenes csatornákat hozzon létre sejtmembránon keresztül elősegítve ezzel a hatóanyagok eljuttatását a bőr mélyebb rétegeibe. A normál esetben téglaszerűen zárt szaruréteg az elektromos stimulálást követően anyagveszteség nélkül, könnyedén átereszti a hatóanyagokat az epidermis rétegbe. A teljes arcfelület kezelését is végezheti az elektroporációs maszk alkalmazásával, amely ugyanezt a technológiát tartalmazza.

 • hatóanyagok bejuttatása a bőrön keresztül
 • 10 szinten állítható
 • kék színű LED fényterápia

Iontoforézis

Az iontoforézis egy non-invazív eljárás, amely nagy koncentrációban juttatja át a bőrön az elektromosan feltöltött anyagokat (általában gyógyhatású vagy bioaktív anyagok). Iontoforézissel az aktív hatóanyagok tízszer olyan gyorsan jutnak a bőrbe, mint a krémek általi bevitel esetében. Az elektromos áram a hatóanyagok aktív bevitele mellett a vérkeringést is fokozza. A bőrbe kerülő biológiailag aktív ionok aktiválják a sejt metabolizmust, ezáltal elősegítik a bőr megújulását.

 • ionos hatóanyagok bejuttatása a bőrbe
 • pozitív iontoforézis, negatív iontoforézis, ionos vitaminbevitel
 • 10 szinten állítható

Y-alakú Lifting kezelőfej

Az Y-alakú lifting kezelőfej az izmokat stimulálja alacsony frekvenciás (1kHz) elektromos áram segítségével. Az arc izmaiban masszázs hatás jön létre az izmok ismétlődő összehúzódása és ellazulása nyomán. Az alacsony frekvenciás áram elősegíti a sejtek metabolizmusát is, amely élettel telibbé teszi a bőrszövetet.

 • izommasszázs hatás
 • a bőrszövet és az arcizmok stimulálása

Ultrahang

Az Ultrahang kezelés gyors vibrációinak hatására hő képződik, ami gyengíti a sejtmembrán lipid kettősrétegének védekezési mechanizmusát kiszélesítve a sejtek közötti réseket. Ezáltal elősegíti a hatóanyagok maximális mértékű áthatolását. Ezzel az eljárással, a nagyobb molekula-méretű hatóanyagok is átjuttathatók a sejtmembránon, valamint izomzat erősítő, feszesítő, és gyorsabb tápanyagellátást elősegítő hatásai is vannak.

 • masszázs hatás a vibrációknak köszönhetően
 • ráncok, acne, rosacea, hegek az arcon
 • 3 MHz-es ultrahang

Cryo kezelőfej

A Cryo kezelőfej a pórusok összehúzásával hatóanyagcsapdát képez, és a bőrbe zárja a felvett komponenseket. A Cryo külön is alkalmazható, az RF, az IPL, a lézeres és erős savas peeling kezelések után nyugtatja a bőrt, csillapítja a fájdalmat és csökkenti a duzzanatot. A hűtésen kívül alkalmazható hőterápiás kezelésekhez is.

 • hatóanyagcsapda
 • növeli a bőr rugalmasságát, feszességét
 • lézeres, IPL, erős savas peeling kezelések után a kezelt bőrfelület nyugtatása
 • hőterápiás kezelésekre is alkalmazható
 • 5 szinten állítható

4. Mezoterápia

Ma egy kozmetika nem létezhet mezoterápiás eszköz nélkül. A Q10 bőresztétikában elérhető az elektropráció más néven mezoterápia. Szeretem a hagyományos tű nélküli változatát de nagy kedvenc az EPM ELEKTROPORÁCIÓS PERMEÁCIÓS Technológia is.

A tű nélküli kezelés:

 • invazív beavatkozás nélkül, mikroáramok segítségével ideiglenes pórusokat nyit a bőrben, amely lehetővé teszi a hatóanyag összetevők behatolását a mélyebb bőrrétegekbe
 • elektroporációs applikátor kék, vörös és a kettő kombinációjából álló LED fényterápiával ellátva
 • a fényterápia vörös fénye az ATP-termelődés (sejtenergia) fokozásával jótékony hatással van a bőrsejt-állomány megfiatalítására, míg kék fénye az akné kezelések hatékony kiegészítője, egyúttal bőrfertőtlenítő hatású is

Kérhető alkalmanként illetve kúraszerűen is. A kezelés enyhe csípkedő érzettel jár. Érzékenyebb bőr esetén enyhe bőrpír jelentkezhet de a teljes kezelés végére már megnyugszik a bőr.

5. EPM mikrótűs kezelés

Az EPM, az Elektroporation Mikrcochip egy olyan technológia, amely ötvözi az elekktroporációt és a permeációt a transzdermális mikrochippel. A kettő erős kombinációján keresztül megnyílik a stratum corneum bőrvédője, amely mikrocsatornákat hoz létre, ezáltal megkönnyíti a tápanyagok belépését a szubkután szövetbe. Nagyon finom eszköz, a bőrön apró kis szúrásokat hoz létre amivel egyídejűleg a kiválasztott hatóanyagot injektálja is. Minimális fájdalommal jár a kezelés de érzéstelenítőre nincs szükség. A bőrt egyszere éri az elektroporáció álltal pillanatnyi elektromos impulzus, mikrochip által a hatóanyag injektálás. Így a fájdalomérzet valóban minimálisra csökken.

A tűs mezoterápia célja hogy segítse a bőrünk és a fiatalságért felelős sejtek regenerálódását. A kis tűszúrások és a célzottan bevitt hatóanyagkoktélok fokozzák a feszes, hidratált bőrhöz szükséges új kollagén, elasztin, és hialuronsav természetes képződését. Az eljárás jelentős mértékben csökkenti a bőröregedés veszélyét, egy 8-10 alkalmas kúrának köszönhetően az arcbőröd 5-8 évvel fiatalodik meg.

 • Intenzív feszesítő és ránckezelő hatás, utólagos tűszúrásnyomok nélkül!

Ajánlott: bőrfiatalítás, bőrfeszesítés, ránccsökkentés, enyhe-közepes fokú korral járó bőröregedés, dohányos bőrproblémák kezelése

A DubaiDerma szépségipari kiállításon legtöbb elismerést kapott! Európai szabadalmaztatott technika, Certifikat!

EPM Mezoterápiás gép! Az EPM, az Electroporation Microchip egy olyan technológia, amely ötvözi az elektroporációt és a permeációt a transzdermális mikrochipel.

Ausztrál bőrgyógyász szerint:

A legjobb mezoterápiás gép az utóbbi 10 évben!

Hogy miért:

 • mert alkalmas minden bőrtípusra.
 • Fiatalító kezelés Az első kezelés után látható eredmények láthatóak.
 • Finom vonalak és ráncok, térfogatvesztés, rosacea és akne kezelése.
 • A bevitt hatóanyagok csökkentik a pórusméretet, finomítják a bőrfelületet, növelik a hidratációt, megkönnyítik a pigmentációt, kezelik az öregedés jeleit.

A microtű és az elektroporáció együttes használatának köszönhetően, nincs vérzés, fájdalommentes, egyenletes hatóanyagbevitel. A kezelés azonnali látványt ad, amely az idő elteltével napról-napra csak fokozódik.

Back To Top