skip to Main Content

1. Hydra beauty, a tökéletes gépi arctisztítás

A Hydra Beauty professzionális bőrápoló rendszer egy teljeskörű tisztító, arcfiatalító megoldás, amellyel már az első kezelésnél látványos eredményekkel bizonyíthat a vendégeinél. Három különböző technológiát integrál a tökéletesen tiszta, ragyogó és fiatalos arcbőr eléréséért. Tartalmazza az AquaClean technológiát, amellyel egyidőben mikrodermabráziót és mély rétegű bőrtisztítást is végezhet. A LED fényterápiát is tartalmazó elektroporációs kezelőfej kiváló megoldást nyújt hatóanyag-bevitelre, míg a gyémántfejes, vákuummal kombinált kezelőfejet alkalmazhatja tökéletes minőségű hámlasztáshoz, bőrtisztításhoz.

Felhasználási terület: pórustisztítás, komedó eltávolítás, bőrparaziták eltávolítása, póruskezelés, bőrtónus és szerkezet javítás, mélytisztítás (mikrodermabrázió), hámlasztó kezelések (mikrodermabrázió), hatóanyagbevitel.

A Hydra Beauty három különböző technológiát (AquaClean bőrtisztító rendszer, multipoláris elektroporáció LED fényterápiákkal, gyémántfejes mikrodermabrázió) kombinál a tökéletesen tiszta és ragyogó, fiatalos arcbőr eléréséért.

Az AquaClean technológia erőteljes, vákuummal kombinált Radial tipje nem csupán hámlaszt, de egyidőben mikrodermabráziót és mély rétegű bőrtisztítást is végezhet vele. A forradalmi fejlesztésű Radial tip körsugaras alakban juttatja a tisztító folyadékot a bőrre, bentről kifelé, hogy feloldja a szennyeződéseket, az elhalt hámsejteket, a faggyút és a komedót, a több fokozatban állítható erősségű vákuum ezután tökéletesen eltávolít minden felesleget.

A multipoláris elektroporációs kezelőfej, amely rendkívül hatékony hatóanyagbeviteli módszer a bőr táplálásáért és megújulásáért. A kombinált kezelőfej háromféle LED fényterápiát (vörös, kék és a kettő kombinációja) is tartalmaz.
A gyémántfejes mikrodermabráziós kezelőfej speciális tipjei mechanikusan távolítják el az elhalt hámsejteket a bőr felső rétegéről. A vákuum amellett, hogy felszívja az eltávolított keratint, serkenti a terület vérkeringését.

2. Magic Polar RF kezelés

Arcfiatalítás, bőrfeszesítés és ránccsökkentés

Hexapoláris RF és fényterápia

Magic Polar a legfejlettebb valódi hexapoláris RF technológiát alkalmazza, amely biztonságtechnikailag, hatékonyságban és kezelésérzetben is messze túlmutat elődjein. Mivel az energia az elektródák között közvetítődik, kizárólag a célterületen koncentrálódik.

Arcfiatalítás, bőrfeszesítés és ránccsökkentés

RF kezelés közben a hő hatására a bőr feszességét adó kollagén rostok összeugranak, ami azonnal egy láthatóan feszesebb bőrt eredményez. A 2 MHz-es RF ideális a fibroblaszt sejtek metabolizmusának stimulálására, aminek hosszú távú eredménye, hogy elősegíti a kollagén rekonstrukciót, ami feszesebb, fiatalosabb arcot eredményez.

Minden kezelőfej tartalmaz LED fényterápiát. A nagy és közepes kezelőfej vörös fénye az ATP-termelődés (sejtenergia) fokozásával jótékony hatással van a bőrsejt-állomány megfiatalítására, a kis kezelőfej kék fénye az akné kezelések hatékony kiegészítője, egyúttal bőrfertőtlenítő hatású is.

Gépünk a legújabb,legfejlettebb rádiófrekvenciás technológia,mely hatékonyságában és kezelésérzetben is messze felülmúlja elődeit. A kezelőfejek terápiás LED fényt is tartalmaznak illetve beépített hőmérő segítségével kontrollálható az optimális hőmennyiség bejuttatása, mely biztosítja a kezelés maximális hatásosságát.

Az életkor előrehaladtával a kollagén, elasztin és más proteineket termelő fibroblast sejtek aktivitása fokozatosan csökken. Ennek hatására a bőr egyre inkább elveszíti feszességét és rugalmasságát, a finom vonalak ráncokká mélyülnek és a bőr lazává, megereszkedetté válik. A folyamatot szerencsére megállíthatjuk, sőt vissza is fordíthatjuk, illetve megelőzhetjük.

Hatás mechanizmus: Fejlett rádiófrekvenciás technológiával szelektív hőhatást hozunk létre, melynek révén a kollagén rostok spontán hatásként összehúzódnak, mely azonnali bőrfeszesítő hatást eredményez. Hosszabb távon a kollagénrostok törései mentén a fibroblastok aktivizálódnak, új kollagén és elasztin struktúrákat képeznek. Az arc fokozatosan visszanyeri rugalmasságát, a ráncok mélysége csökken,új fiatalos ragyogást adva az arcnak.

A kezelés fájdalommal nem jár, kellemes meleg érzetről számolnak be a vendégek. Mivel hőhatáson alapuló kezelés itt is nagyon fontos a további otthoni ápolás betartása. Már egy alkalom is látványos, de a további tartós eredmény elérése érdekében kúrában is alkalmazható.

3. Eunsung Smart Line

Az EunSung SmartLine egy rendkívül ötletesen összeállított, komplett arcápoló rendszer. A berendezés géptestéhez 7 különböző kezelőfejet csatlakoztathat (Ultrahangos Peeling spatula, Elektroporációs kezelőfej és maszk, Intoforézis kezelőfejek, Lifting Y-kezelőfej, Ultrahangos kezelőfej, Cryo kezelőfej), amelyek lehetővé teszik az Ön számára, hogy ezzel az egyetlen arckezelőgéppel teljeskörű bőrápolási megoldást kínálhasson a vendégei számára a bőrtisztítástól kezdve.

Ultrahangos Peeling Spatula

Az ultrahang frekvencián rezgő speciális fém spatula hatékonyan távolítja el az elhalt hámsejteket, valamint kitisztítja a faggyút és a szennyeződéseket a pórusokból. A kezelőfej 40000 mikro-vibrációt bocsát ki másodpercenként. Az eredmény azonnal tapasztalható: tisztább és bársonyosabb bőr. Az eljárás minden bőrtípuson, még érzékeny bőrön is alkalmazható.

 • mély tisztító hatás
 • bőrtisztítás / hámlasztás, Lifting, vitamin bevitel
 • 3 szinten állítható

Elektroporáció

Az elektroporációs technológia mikroáramot használ, hogy ideiglenes csatornákat hozzon létre sejtmembránon keresztül elősegítve ezzel a hatóanyagok eljuttatását a bőr mélyebb rétegeibe. A normál esetben téglaszerűen zárt szaruréteg az elektromos stimulálást követően anyagveszteség nélkül, könnyedén átereszti a hatóanyagokat az epidermis rétegbe. A teljes arcfelület kezelését is végezheti az elektroporációs maszk alkalmazásával, amely ugyanezt a technológiát tartalmazza.

 • hatóanyagok bejuttatása a bőrön keresztül
 • 10 szinten állítható
 • kék színű LED fényterápia

Iontoforézis

Az iontoforézis egy non-invazív eljárás, amely nagy koncentrációban juttatja át a bőrön az elektromosan feltöltött anyagokat (általában gyógyhatású vagy bioaktív anyagok). Iontoforézissel az aktív hatóanyagok tízszer olyan gyorsan jutnak a bőrbe, mint a krémek általi bevitel esetében. Az elektromos áram a hatóanyagok aktív bevitele mellett a vérkeringést is fokozza. A bőrbe kerülő biológiailag aktív ionok aktiválják a sejt metabolizmust, ezáltal elősegítik a bőr megújulását.

 • ionos hatóanyagok bejuttatása a bőrbe
 • pozitív iontoforézis, negatív iontoforézis, ionos vitaminbevitel
 • 10 szinten állítható

Y-alakú Lifting kezelőfej

Az Y-alakú lifting kezelőfej az izmokat stimulálja alacsony frekvenciás (1kHz) elektromos áram segítségével. Az arc izmaiban masszázs hatás jön létre az izmok ismétlődő összehúzódása és ellazulása nyomán. Az alacsony frekvenciás áram elősegíti a sejtek metabolizmusát is, amely élettel telibbé teszi a bőrszövetet.

 • izommasszázs hatás
 • a bőrszövet és az arcizmok stimulálása

Ultrahang

Az Ultrahang kezelés gyors vibrációinak hatására hő képződik, ami gyengíti a sejtmembrán lipid kettősrétegének védekezési mechanizmusát kiszélesítve a sejtek közötti réseket. Ezáltal elősegíti a hatóanyagok maximális mértékű áthatolását. Ezzel az eljárással, a nagyobb molekula-méretű hatóanyagok is átjuttathatók a sejtmembránon, valamint izomzat erősítő, feszesítő, és gyorsabb tápanyagellátást elősegítő hatásai is vannak.

 • masszázs hatás a vibrációknak köszönhetően
 • ráncok, acne, rosacea, hegek az arcon
 • 3 MHz-es ultrahang

Cryo kezelőfej

A Cryo kezelőfej a pórusok összehúzásával hatóanyagcsapdát képez, és a bőrbe zárja a felvett komponenseket. A Cryo külön is alkalmazható, az RF, az IPL, a lézeres és erős savas peeling kezelések után nyugtatja a bőrt, csillapítja a fájdalmat és csökkenti a duzzanatot. A hűtésen kívül alkalmazható hőterápiás kezelésekhez is.

 • hatóanyagcsapda
 • növeli a bőr rugalmasságát, feszességét
 • lézeres, IPL, erős savas peeling kezelések után a kezelt bőrfelület nyugtatása
 • hőterápiás kezelésekre is alkalmazható
 • 5 szinten állítható

4. Mezoterápia

Ma egy kozmetika nem létezhet mezoterápiás eszköz nélkül. A Q10 bőresztétikában elérhető az elektropráció más néven mezoterápia. Szeretem a hagyományos tű nélküli változatát de nagy kedvenc az EPM ELEKTROPORÁCIÓS PERMEÁCIÓS Technológia is.

A tű nélküli kezelés:

 • invazív beavatkozás nélkül, mikroáramok segítségével ideiglenes pórusokat nyit a bőrben, amely lehetővé teszi a hatóanyag összetevők behatolását a mélyebb bőrrétegekbe
 • elektroporációs applikátor kék, vörös és a kettő kombinációjából álló LED fényterápiával ellátva
 • a fényterápia vörös fénye az ATP-termelődés (sejtenergia) fokozásával jótékony hatással van a bőrsejt-állomány megfiatalítására, míg kék fénye az akné kezelések hatékony kiegészítője, egyúttal bőrfertőtlenítő hatású is

Kérhető alkalmanként illetve kúraszerűen is. A kezelés enyhe csípkedő érzettel jár. Érzékenyebb bőr esetén enyhe bőrpír jelentkezhet de a teljes kezelés végére már megnyugszik a bőr.

5. EPM mikrótűs kezelés

Az EPM, az Elektroporation Mikrcochip egy olyan technológia, amely ötvözi az elekktroporációt és a permeációt a transzdermális mikrochippel. A kettő erős kombinációján keresztül megnyílik a stratum corneum bőrvédője, amely mikrocsatornákat hoz létre, ezáltal megkönnyíti a tápanyagok belépését a szubkután szövetbe. Nagyon finom eszköz, a bőrön apró kis szúrásokat hoz létre amivel egyídejűleg a kiválasztott hatóanyagot injektálja is. Minimális fájdalommal jár a kezelés de érzéstelenítőre nincs szükség. A bőrt egyszere éri az elektroporáció álltal pillanatnyi elektromos impulzus, mikrochip által a hatóanyag injektálás. Így a fájdalomérzet valóban minimálisra csökken.

A tűs mezoterápia célja hogy segítse a bőrünk és a fiatalságért felelős sejtek regenerálódását. A kis tűszúrások és a célzottan bevitt hatóanyagkoktélok fokozzák a feszes, hidratált bőrhöz szükséges új kollagén, elasztin, és hialuronsav természetes képződését. Az eljárás jelentős mértékben csökkenti a bőröregedés veszélyét, egy 8-10 alkalmas kúrának köszönhetően az arcbőröd 5-8 évvel fiatalodik meg.

 • Intenzív feszesítő és ránckezelő hatás, utólagos tűszúrásnyomok nélkül!

Ajánlott: bőrfiatalítás, bőrfeszesítés, ránccsökkentés, enyhe-közepes fokú korral járó bőröregedés, dohányos bőrproblémák kezelése

A DubaiDerma szépségipari kiállításon legtöbb elismerést kapott! Európai szabadalmaztatott technika, Certifikat!

EPM Mezoterápiás gép! Az EPM, az Electroporation Microchip egy olyan technológia, amely ötvözi az elektroporációt és a permeációt a transzdermális mikrochipel.

Ausztrál bőrgyógyász szerint:

A legjobb mezoterápiás gép az utóbbi 10 évben!

Hogy miért:

 • mert alkalmas minden bőrtípusra.
 • Fiatalító kezelés Az első kezelés után látható eredmények láthatóak.
 • Finom vonalak és ráncok, térfogatvesztés, rosacea és akne kezelése.
 • A bevitt hatóanyagok csökkentik a pórusméretet, finomítják a bőrfelületet, növelik a hidratációt, megkönnyítik a pigmentációt, kezelik az öregedés jeleit.

A microtű és az elektroporáció együttes használatának köszönhetően, nincs vérzés, fájdalommentes, egyenletes hatóanyagbevitel. A kezelés azonnali látványt ad, amely az idő elteltével napról-napra csak fokozódik.

6. PDT Master lézeres készülék

A Non- invazív Dermo –esztétikai kezelésekhez, ez az egyetlen innovatív készülék, amely egyesíti a következő technológiákat.

Lézer – egy alacsony frekvenciájú dióda soft LED-lézer fokuszált, intenzív biostimuláló hatással, serkenti a szövetekben zajló élettani folyamatokat, vér- és a nyirokkeringést, regeneráló és megújító hatású.

Mágneses mező – a lézersugarakhoz hasonlóan a különböző alacsony szintű mágneses mezőknek a leghatékonyabb a stimuláló hatásuk. Mélyen behatolnak a szövetekbe és minden szinten – a sejtmagban, sejtekben, szövetekben és az egész testben aktiválják a biológiai folyamatokat, fokozzák az anyagcserét, erősítik a kémiai reakciók hatását, felgyorsítják az energetikai folyamatokat, javítják a vér- és az oxigénellátottság, növelik az aktív komponensek felszívódását és hatékonyságát a kezelt bőrfelületen.

LED fényterápia – foto-biostimulálja a sejt szinten zajló folyamatokat. A LED fény bejut a sejtmembránba és mitokonfriumokba (sejtek energia központjai) és energetikailag stimulálja sejteket a regenerálódásra, megújulásra. Nő a kollagén és az elasztin szintézis (ránctalanító, feszesítő hatás), javul vér- és nyírokkeringés. Nyugtató hatású, csökkenti a bőrpírt és irritáciokat, kiváló hatású a rosaceás bőrre. Javítja a zsíros bőr kondicióját, normalizál és szűkíti a pórusokat. Csökkenti a hiperpigmentáciot. Kezelés előtt: revitalizáló-, kezelés után: antibakteriális hatású.

Hogyan működik a PDT Master?

A kis energiájú R Dióda Lézer és a Led fény serkenti az anyagcsere folyamatokat, melynek hatására a bőr sejtei regenerálódnak. Mivel a pulzáló mágneses mező szabályozza az extracelluláris mátrixban zajló kémiai és fizikai folyamatokat, helyreállítja a bőrt és a bőr visszanyeri fiatalságát.

Azonnali és látványos hatás érhető el. Kúraszerűen alkalmazva a bőr valóban tömörebb, fiatalabb. A kezelés kellemes, pihentető. Mivel minden bőrproblémára adott 1-1 program így kombinálható. Kedvelt kezelés a szalonban.

Back To Top