skip to Main Content

Szalonomban rengeteg kezelés elérhető. A különböző bőrproblémák esetében lehet, hogy kombinálni kell egyes kezeléseket. Lehet, hogy elég 1-2 alkalom, de lehet, hogy hónapokat vesz igénybe mire a várt, kívánt eredményt tudja hozni egy bőr. Minden tanácsadás személyre szabott, a konzultáción TE leszel a főszereplő, akivel részletesen foglalkozunk. Meghallgatom mi zavar leginkább a bőröd, arcod állapotán és részletesen elmondom hogyan tudjuk elkezdeni a kezelést. Nagyon sokszor onnan indulunk, hogy mit eszel, mivel ápolod? Ha valóban változást akarunk látni egy bőrön, bizony fontos, hogy alaposan felmérjünk minden körülményt.

Miből áll egy személyre szabott konzultáció?

  • Arcdiagnosztikai állapotfelmérés,
  • bőrproblémák feltérképezése,
  • saját eddig használt kozmetikumaid átvilágítása,
  • a napi bőrápolási rutinod kialakítása.

A beszélgetés végén tanácsot adok hogyan és mivel tudod otthon ápolni a bőrt. Elmondom mi volt eddig a hiba, mi kerülte el a figyelmedet, illetve azt is, hogy a Te esetedben mi az amire jobban oda kell figyelni.

Tünetkezelés helyett a gondjaid valódi okát akarod kideríteni?

Szeretnél változást a bőröd állapotán? Szeretnéd ha feszesebb, üdébb lenne? Esetleg van olyan bőrproblémád, amire eddig nem találtál megoldást? Ha igen gyere el egy konzultációra.

Kíváncsi vagy, hogy mit mutat az arcod? Mert az arc sok mindent elárul. A bőr a belső egyensúly tükre. Keress bizalommal.

Utólagosan, e-mailben elküldöm a kiértékelt állapotfelmérő kérdőívet. A konzultáció díja az első kezelésed árából levonásra kerül amennyiben azt 30 napon belül lefoglalod .

Back To Top