skip to Main Content

Mi a bőrdiagnosztika szerepe ?

A bőrdiagnosztika a bőr állapotának korrekt megítélését szolgálja. Akár valamely látható probléma miatt szorul kezelésre, vagy csupán az optimális ápolásáról beszélünk a bőr egészségét és esztétikai megjelenését befolyásoló tünetek megjelenesét megelőzve, vagy az öregedési folyamatokat szeretnénk kitolni, egyértelmű, hogy a precíz diagnosztikának nagy jelentősége van.

Emelellett a megbízható bőrdiagnosztika lehetőséget ad arra is, hogy követhessük a kezelések hatását, eredményessségét is.
Szalonunkban vendégeink elégedettsége miatt, nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az igénybevett kezelések, otthoni arcápolásra megvásárolt termékek valóban a kívánt eredményt hozzák, és ezek nyomonkövethetőek is legyenek.

A bőrdiagnosztika módszere

Amikor nem csupán a szemmel látható eltérések fontosak, vagy precíz, mérési értékeken alapuló eredményt szeretnénk, akkor nem elégedhetünk meg a klasszikus bőrtípus-meghatározással.
Központunkban az innovatív bőrdiagnosztika-analízis elvégzésére használható Aramo Professional Microscope rendszert alkalmazzuk.

A rendszer a vizsgálat során méréseken alapuló átfogó képet ad a bőr felszínen szabad szemmel nem látható mélyebb állapotáról is. Alkalmas a változások követésére, a mért adatok korrekt össehasonlítására.

Miért fontos ez?

  • Bőrünket nem szabad beskatulyázni. Bőrünk állapota, felépítése folyamatosan változik. Éppen ezért elengedhetetlenül szükséges bőrünk aktuális állpotának felmérése, hogy az ápolása mindig a leghatékonyabban történjen.
  • Követhetjük, hogy a problémamegoldó kezelések elérik-e a kívánt hatást
  • Időben beavatkozhatunk, és lassíthatjuk az öregedési folyamatokat

Mit vizsgál bőrdiagnosztikai berendezésünk?

Pontos képet kaphatunk bőrünk hidratáltsági fokáról, rugalmásságról, a faggyú termelés-, a pórusok-, a hajszálerek állapotáról, a bőr festékezettségéről, pigment elváltozásairól, a ráncok mélységéről. Ezek szabad szemmel sokszor kevésbé, vagy egyáltalán nem láthatók.

Bőrdiagnosztikai rendszerünk segítségével a mért adatok kiértékelése során képet kapunk arról, hogy bőrünk állapota korunknak megfelelő-e, amennyiben az elvárható értéktől eltér, az milyen típusú és milyen fokú, melyek azok a problémák, amik beavatkozást igényelnek, az milyen intenzitással indokolt.

Az elvégzett vizsgálat átfogó képet ad, feltárja az eltérések okát, így máris közelebb kerülünk ahhoz, hogy felállítsunk egy otthoni ápolási, vagy kozmetikai kezelési tervet biztos eredmény érdekében, majd a változásokat nyomon követhetjük.

A bőrdiagnosztikát követően a megbeszéltek alapján elkezdhetjük a bőrproblémák kezelését, a bőrtípusnak megfelelő ápolást , minden eddiginél pontosabb kezelési tervet dolgozhatunk ki, melybe az otthoni arcápolás is beletartozik, mint a tökéletes eredmény elengedhetelen része.

Back To Top