skip to Main Content

ÚJDONSÁG – MIKROPENGÉS NANOSOFT™ BŐRFIATALÍTÁS

NCTF® &  NANOSOFT™ FORRADALOM: ÚJ FOGALOM AZ ESZTÉTIKAI GYÓGYÁSZATBAN

Biztonságos és pontos injekció: új penetrációs technológia az NCTF 135HA tötőanyag finom bejuttatására

 • Optimális biztonság
 • Csaknem fájdalommentes
 • Minimális bevérzés
 • Kevésbé invazív
 • Standardizált injekciómélység
 • Gyors és egyszerű eljárás
 • Látványos és klinikailag igazolt eredmények

MI PONTOSAN A NANOSOFT™ KEZELÉS?

A NANOSOFT™ egy innovatív, tanusítvánnyal rendelkező orvosi eszköz, melyet úgy alkottak meg, hogy az irhába (dermis) juttassa az NCTF 135HA-t, lehetővé téve a kontrollálható és gyors intradermális alkalmazást.

A Nanosoft 3 db lyukas, piramis formájú, szilikon kristályból készült pengéből áll, melyet MEMS technológiával készítenek. A bőrbe hatoló penge szinte észrevehetetlen módon stimulálja a bőrt és vezeti be a hatóanyagokat a bőrbe. 

A hialuronsavat és több, mint 50 bőrmegújító összetevőt tartalmazó anyag pontosan és egységesen, fájdalom nélkül jut a megfelelő helyre.

A Nanosoft biztonságos és pontos revitalizációt  tesz lehetővé, akár a legnehezebben kezelhető területeken is (szemkörnyék, száj feletti rész, áll, kézfejek és nyaki redők). Ezzel párosul a minimális fájdalom és a minimális bevérzési vagy ödémásodási kockázat. Ez az egyedülálló eszköz kontrolláltan és gyorsan elvégzi a dolgát a szakember kezében annak érdekében, hogy a megfelelő hatóanyagok a bőr mélyére kerüljenek, elvégezve feladatukat.

360%-OS BŐRMINŐSÉG JAVULÁS. TERMÉSZETES BIOSTIMULÁCIÓ.

 • +132% HIDRATÁLT, TÓNUSOSABB BŐR
 • +144% RAGYOGÁS: EGYENLETESEBB ARCSZÍN
 • +52% HOMOGENITÁS
 • -43% HALVÁNYABB RÁNCOK, SZARKALÁBAK
 • -59% KISEBB PÓRUSMÉRET

TÖRTÉNIK EGY KEZELÉS SORÁN?

A szakember megtisztítja és fertőtleníti a páciens bőrét. Az érzékeny részeken előzetes érzéstelenítő krémet alkalmaz. A készítményt a Nanosoft pengék segítségével a bőr felső irharétegébe juttatja. Ezt a lépést ismétli 2-3mm-enként, hogy lefedje a teljes kezelendő területetet .

A beadási mélység tökéletesen kontrollált, ezért a páciens által megtapasztalt stressz és kellemetlenség is minimális.

Milyen területeken alkalmazható rendkívüli sikerrel?

Ezzel a módszerrel még a legérzékenyebb részek is elérhetőek és feltölthetőek. A száj körüli dohányzó ráncok legmegfelelőbb kezelése. A felső és alsó szemhéj is kezelhető, a szarkalábak és ráncok vagy a nyaki redők mentén kifejezetten a redő/ránc mentén haladunk. A polirevitalizációs töltőanyag tökéletesen a ráncba juttatható minimális kellemetlenséggel, precízen. A száj körüli kezelés elhalványítja a finom ráncokat, redőket, dohányzó/csókráncokat. A bőr sugárzó, egyenletes és ragyogó lesz.

AZ ALKALMAZOTT ANYAG: FILORGA NCTF 135HA

A FILORGA megalkotta a legkiválóbb bőrminőség javító készítményt az esztétikai piacon. Az NCTF 135HA 5mg/ml-nyi, nagy töménységű lineáris szabad hialuronsavat és 59 revitalizáló összetevőt tartalmaz.

A hialuronsav-on kívül 12 vitamin, 24 aminosav, 6 koenzim 5 nukleinsav, 6 ásványi anyag és 6 egyéb összetevő (pl. glutation) gondosodik a bőr megújításáról.

Elérhető a bőr térfogatnövelése és feltöltése fájdalom és egyenetlenség nélkül.

ÚJDONSÁG – DERMASTYR LUXORY 24 K ARANY MIKROTŰS KEZELÉS

Egyedülálló, speciális arany mikrotűket tartalmazó Dermastir steril hengerrel vagy speciális stamppel juttatjuk az ampulla tatalmát a bőrbe, az arany mikrotűk által létrehozott nyíláson keresztül.

A Dermastir Gold 24k Microneedling Roll-On és Stamp az Alta Care Laboratoires egy gyors, hatékony, higiénikus és garantált módszere transzdermális hatóanyag bejuttatásra és öregedésgátló megoldásra a bőrfiatalításhoz. A tápláló eljárás maximalizálása mellett a Microneedling Roll-On valamint a Stamp olyan mikro-traumákat vagy csatornákat hoz létre, amelyek a természetes reakció folyamatát stimulálva javítják ezeket a mikro sebeket azáltal, hogy aktiválják az epidermális sejteket, hogy magas dózisú kollagént termeljenek a bőr helyreállítására fiatalabbnak és tónusosabbnak tűnnek. 

A Microneedling ezközre / eszközbe helyezett steril ampulla  növényi növekedési faktorokat és exluzív hatóanyagokat tartalmaz, amelyek orvosi használatra, tűs kezelések elvégzéséhez is alkalmasak. 

Exkluzív formula 53 alkotórészt tartalmaz, amelyek serkentik az epidermisz regenerálódását. Hidratál, ragyógová teszi a bőrt , javítja a bőr rugalmasságát, csökkenti a ráncokat, öregedésgátló hatású.

4 peptid, 5 koenzim, 7 ásványi anyag, 12 vitamin, természetes hidratáló faktor és 24 aminosav kombinációjából áll.

Alkalmazási területek: Arc, nyak, dekoltázs és kezek

Az IMAGE SKINCARE savas hámlasztásait ajánljuk minden olyan esetben amikor valóban egészségesebb bőrt szeretnénk. Bőrterápiáink kombinálhatóak. Minden esetben személyre szabott ill. a bőr változását követve alakíthatóak.

Az image termékei olyan változást índítanak be a bőrben, ami minden esetben a bőr egyensúlyának visszaállítását célozza meg. Az egészséges bőr nálunk az alap. Ha valóban változást szeretnénk látni, ha speciális bőrproblémával állunk szemben… amihez nyúlok az az Image scincare termékei. Az Image Skincare filozófiája: “Age later – Öregedj később”
Ahhoz, hogy bőrünk később öregedjen, olyan hatóanyagokat kell naponta a bőrbe juttatni, melyek egészségessé teszik és kiegyensúlyozzák.

MIÓTA ALKALMAZZÁK A PEELINGET MINT SZÉPÉSZETI ELJÁRÁST?

A hámlasztás különféle formái már a legkorábbi időktől fogva léteztek. Az ókori Egyiptomban a nők a kiürült boroshordók fenekéről származó borkősavval hámlasztották a bőrüket és a tejsavat tartalmazó szamártejes fürdők bőrlágyító hatását is ismerték. A reneszánsz idején citromsavat használtak a hölgyek a bőr hámlasztására. Az Antillákon pedig – hogy egy másik példát mondjunk – a cukornád főzetéből kinyert glikolsavval szépítették a nők bőrét. Ezekkel a természetes eredetű anyagokkal enyhe fokú hámlasztást tudtak elérni, simává, puhává, egyenletes felszínűvé tették, megszépítették és halványították is a bőrt. A ma ismert orvosi hámlasztások a megfelelő tudományos háttér kialakulásával a 20. század eleje óta kezdtek mindinkább elterjedni.

MI A KOZMETIKAI PEELING ÉS MILYEN EREDMÉNYEKET VÁRHATUNK TŐLE?

A hámlasztásnak az egészen kíméletestől a drasztikusig sokféle változata létezik. A peeling lényege azonban – legyen szó akár felszínes, akár mélyhámlasztásról – sohasem a bőr roncsolása, hanem minden esetben a stimuláció. A kozmetikus által végezhető hámlasztás csak a felszíni bőrréteget érinti, de hat alkalommal kéthetes időközönként ismételve, és megfelelő otthoni bőrápolással kiegészítve nemcsak az epidermiszt, hanem a dermiszt is a sejtaktivitás fokozására ösztönzi. A hám egyenletes felszínű lesz, kisimul és megszépül tőle, az irha volumene pedig megnő, az arc teltebbé válik. A pórusok összehúzódnak, a bőrfoltok halványodnak vagy akár el is tűnnek, a ráncok mélysége csökken, a bőr halványabb lesz és egyenletes felszínű. A hámlasztás hatására a vendég bőre sugárzóan szép, egyenletes színű és bársonyosan puha lesz, ráadásul a ráncok csökkenése miatt jóval fiatalabbnak is látszik.

Orvosi tisztaságú C-vitamin, amely azonnal minimalizálja és kisimítja a környezeti hatásoktól károsodott bőr látható jeleit. Az A, C és E-vitamin, az antioxidánsok táplálják a bőrt, és egészségessé, ragyogóvá varázsolják.

Az IMAGE SKINCARE hámlasztásai megoldást kínálnak a bőr pigment foltjainak, ráncainak kezelésére, száraz, érzékeny, rosacea és aknés állapotának helyreállításában.

A hámlasztás menete

Minden hámlasztást megelőzőleg egy személyes konzultációra van szükség, ahol megbeszéljük, hogy milyen problémára keres megoldást a vendég, és kiválasztjuk a számára legmegfelelőbb peelinget. A konzultáció alkalmával kitöltünk egy kérdőívet melynek segítségével megismerjük a vendég bőrének egészségi állapotát, és felkészíthetjük a beavatkozásra.

Minden hámlasztás megkezdése előtt KÖTELEZŐ a beleegyező nyilatkozat kitöltése!

1. Egy IMAGE SKINCARE Peeling kúra mindig több lépcsős, ezért az első illetve második kezelés mindig egy C vitaminos hámlasztással kezdődik, amivel előkészítjük a bőrt a következő, erősebb hámlasztásra.
2. 3-6. alkalommal problémától függően alkalmazzuk a peelingeket.
Az első kezelés alkalmával a bőr rögtön gyönyörű, üde és bársonyosan puha lesz. Általában a 3. napon kezdődik a hámlás, ha lesz egyáltalán. Érezhet a vendég a 4-5-6. napon egy kis bőrszárasságot, akkor lezajlott a hámlás.

Ellenjavallatok:

 • aktív herpes
 • lázas állapot
 • vírusfertőzés
 • szalicilsav érzékenység
 • bármilyen kiütés, allergia
 • terhesség (nem mindegyik peelingnél)
 • cukorbetegség

Minden kezelést követően a vendég ajándékba kap egy hétre elegendő otthoni ápolást elősegítő kezelési csomagot. Az otthoni ápolás legfontosabb lépése a FÉNYVÉDELEM! A kezelés kúraszerűen javasolt, 6 kezelés 2 hetes időszakonként

ÚJDONSÁG – Mesolux™ FOTO-ELEKTROPORACIÓ Mezoterápiás gép

A legújabb transzepidermális hatóanyag bevitelre használt nagyfeszültségű mezoterápiás elektroporátor, amely magába foglalja a fényterápiát is. A nagyfeszültségű polárváltás rövid ideig tartó pórusnyitást eredményez, majd ezt követően a 420-633 nm tartományban sugárzó fénynyaláb pedig segíti a hatóanyag bejutást a membránon keresztül. Ez a kettős rendszerű invazív hatóanyag bejuttató rendszer megoldást nyújt vendégeink számára a problémás bőrtől a megereszkedett bőrig bezárólag.

A MESOLUX elektroporáció segítségével aktiválódnak a stratum corneum falai, a körülötte lévő faggyúmirigyekre is nagyban hat (420nm-es fénysugár), illetve a 633 nm-es fénynyaláb segítségével tápanyagbevitelt, hidratálást tudunk végezni a Mesolux géppel.

Foto-elektroporáció:

A Mesolux ST mezoterápiás gép az elektroporáció és a fototerápia kombinációjával dolgozik így létrehozva egy olyan szinergikus egységet, mely mindkét technika eredményességét javítja külön-külön.

A fényterápia alkalmazása 633 nm-en növeli az érfalak átjárhatóságát és a mikrocirkulációt, ezzel javítva a bőrfelszínen alkalmazott hatóanyag penetrációját, mely emeli a kezelés hatékonyságát.

Ennek a technológiának a lényege – ahogy feljebb is olvashattuk – a sejtaktivitás biostimulációjában és modulációjában rejlik a fényérzékelő receptorok (kromofórok) aktivációja által. A hullámhossz illetve a hullámforma folyamatossága/pulzálása által érhetünk el különböző eredményeket úgy, mint a biostimuláció, szuppresszió vagy akár bizonyos baktériumok eliminációja.Ez a mechanizmus segíti elő azt, hogy a hatóanyagok a bőr legmélyebb rétegéig eljussanak fokozatosan. A beállított paraméterektől függően az eszköz szabályozza a hatóanyag penetrációt a választott kezelési területen.

A sejtmembránon megnyíló ideiglenes pórusok mellett ugyanez idő alatt másfajta hatóanyagbejutási mód is fellelhető. Facilitált diffúzió jön létre a sejtközötti térben, a membránon képződő vízoldékony anyagokat átengedő csatornákon keresztül jut be a hatóanyag a sejten belüli térbe. Ezen csatornák mélysége, szélessége és folytonossága a használt impulzus értékein múlik. Mindkét fajta hatóanyagbejutási mód (csatornafehérjék általi facilitált diffúzió és a polaritás megváltoztatása által létrehozott pórusok) ugyanúgy működik a pilosebaceus egységek és verejtékmirigyek falán keresztül, igy ez hatóanyagok széleskörű felszívódását eredményezi. Ebből kifolyólag a nagyfeszültségű impulzusos transzdermális elektroporáció a leghatékonyabb módszer a hatóanyagok injekciózás nélküli bejuttatására a bőrbe, mind a beadott hatóanyagok mennyisége, mind az eljuttatható hatóanyagok sokfélesége miatt.

1. Oxigenizáló peelingek

Az O2 Lift Spa kezelés hatásai:

 • Méregteleníti a bőrt
 • Feltölti a bőrt – mint egy filler
 • Revitalizálja és energetizálja a fakó bőrt
 • Maximalizálja az oxigénszállítást a bőr sejteibe
 • A bőr azonnal ragyogóvá válik

Ha az arcra közvetlenül oxigént juttatunk, az visszaadja a szövetek fiatalkori ragyogását, frissességét, tisztaságát és feszességét. Az oxigén amellett, hogy lágyítja a finom ráncokat és vonalakat, de megöli a baktériumokat is, ezáltal tisztítva a bőrt. A bőr simábbá válik, könnyebb lesz a smink felvitele.

Amikor oxigénnel kombinált arckezelést végzünk, a bőr azonnal feltöltődik, hidratálódik, a ráncok halványodnak, a pórusok tisztulnak, a bőrsejtek megújulása felgyorsul. Az Image O2 Lift kezelése olyan kabinkezelés, melynek éppen ez a célja, sőt!

Első lépésben krémes lemosóval indítunk. Ezt követően a papaya és ananász enzimek masszázzsal kíméletes hámlasztást biztosítanak. A következő lépés az oxigenizálás, melyet maszk formájában nyújtunk a bőrnek. Felvitelekor habzásba kezd, oxigén szabadul fel, mely egészen sejtszintig jut. A következő lépésben tiszta növényi őssejtes fokozó segít a bőr fiatalításában és az öregedés jeleinek megelőzésében. Zárásként Prevention+ fényvédős hidratáló kerül a bőrre. Az eredmény: fiatalos, ragyogó és feszesebb megjelenésű bőr.

“Az O2 lift kezelés hatásának hosszan tartó megőrzéséhez olyan alapozóra van szükség, mely segíti a bőr oxigénhez jutását. Az I Conceal olyan könnyű alapozó, mely oxigenizáló és növényi összetevőket tartalmaz, segíti a bőr gyógyulását, fedést biztosít, mindennapi védelmet nyújt és anti-aging hatással bír. “
(dr. Marc Ronert)

Ez az arckezelés MINDEN bőrtípuson alkalmazható. A bőrbe oxigént, növényi eredetű őssejteket, peptideket, nagy koncentrációjú enzimes növényi anyagokat visz. A bőr ragyogó, friss és fiatalos lesz.

2. Kémiai peelingek

I PEEL kollekciónk fiatalítja a bőrt, gondoskodik ragyogásáról, kisimítja a ráncokat, méregtelenít, véd és energetizál a fiatalos, ragyogó bőr érdeklében.

I PEEL | WRINKLE LIFT®

Ez az ultra felületmegújító glikolsavas – retinolos kezelés láthatóan csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését, a bőr feszesíti és revitalizálja. A Buddleja őssejtek csökkentik a gyulladást, kezelik a fény okozta öregedést, a növényi kávé és borsmenta energetizálnak, az eukaliptusz és ylang- ylang tisztítja a bőrt.

BŐRTÍPUS INDIKÁCIÓK: Idősödő, ráncos, durva, egyenetlen tónusú, fáradt, dohányos, zsíros, aknés bőrre

I PEEL | WRINKLE LIFT® FORTE 

Az erősebb idősödés jeleire, többek között a mélyebb ráncokra és a rugalmasság vesztésre az IMAGE Skincare erősebb peelingeket is kínál. A wrinkle lift® FORTE egy extra erősségű I PEEL opció. Ugyanazokat az innovatív hatóanyagokat tartalmazza, mint az eredeti wrinkle lift, de 45% glikolsavval erősebb hámlasztást biztosít, és az innovatív feszesítő és öregedésgátló elegy segít később öregedni, azaz “Age Later®”.

BŐRTÍPUS INDIKÁCIÓK: Erősebb idősödésre, kisebb és nagyobb ráncokra.

I PEEL | PERFECTION LIFT™

Aktív hatóanyagok speciális keveréke, melyek együttesen, szinergiában hatva csökkentik a finom ráncok megjelenését, korrigálják az egyenetlen bőrtónust és csökkentik az aknés elváltozásokat.

I PEEL | PERFECTION LIFT® FORTE

Tejsav, szalicilsav és recorcinol koncentrált elegye szinergiában hatva gyorsan és hatékonyan csökkenti az előrehaladorr idősödés jeleit, az erős pigmentációt éa aknét. Ez az extra erős kezelés már egyetlen alkalommal felfedi a fiatalos megjelemést.

Bőrtípus indikáció: erős öregedés, pigmentáció akne esetén.

I PEEL | ACNE LIFT®

Erős alfa- és béta-hiddroxi savak elegye növényi orgona őssejtekkel, csökkenti a pattanásokat, pirosságot, eltünteti az akne után visszamaradt sötét foltokat. Méregtelenítő ylan ylang és eukaliptusz tisztítja a zsíros bőrt és hatékonyan kezeli és gyógyítja az aknés elváltozást.

BŐRTÍPUS INDIKÁCIÓK: I.-II. fokozatú aknéra, zsíros, aknéra hajlamos bőrre.

I PEEL | BETA LIFT™

Erős, nem kevert béta-hidroxisav kezelés, mely gyorsan és hatékonyan célozza és kezeli a III-IV-es fokozatú aknét.

BŐRTÍPUS INDIKÁCIÓK: III-IV. aknéra, zsíros bőrre, aknéra hajlamos, idősödő bőrre.

I PEEL | LIGHTENING LIFT®

Az egyenetlen tónusú bőrökre is van megoldás. Ez az eredményorientált kezelés a leginnovatívabb és leghatékonyabb növényi fehérítőket, a luminescence és seashine® komplexet és Echinacea őssejteket
kombinálja, az öregedésgátló peptidek pedig azonnal fiatalosabbá és ragyogóvá varázsolják a bőrt.

BŐRTÍPUS INDIKÁCIÓK: Pigmentált, fénykárosodott, napfoltos/sötét foltos, melazmás bőrre

I PEEL | LIGHTENING LIFT® FORTE 

A még erősebb pigmentációs tünetek kezelésére az IMAGE bemutatja az IPEEL lightening lift® FORTE peelinget. Ez az extra erősségű Clinical Couture Designer Peeling opció ugyanazokat az innovatív növényi összetevőket, fehérítőket és tirozináz gátlókat tartalmazza, mint az eredeti Lightening lift, viszont ez 50% tejsavval gondoskodik az erősebb hámlasztó, fehérítő és hidratáló hatásról.

BŐRTÍPUS INDIKÁCIÓK: Erősen pigmentált, fénykárosodott, napfoltos/sötét foltos, melazmás bőrre.

Kémiai peelingeket csak vizsgával rendelkező kozmetikus végezhet, Image skincare peeling szakember csak úgy lehet valaki, ha az egymásra épülő szigorú vizsgakövetelményeknek eleget tesz. Nálunk biztos kezekben vagy!

3. Enzimes peelingek

PEEL | SIGNATURE FACELIFT®

A legismertebb, eredményorientált kezelésünk C-vitamint, hidroxisavakat és enzimeket alkalmaz a sejtmegújulás gyorsítására. Az új technológiás Centella őssejtek támogatják a rozáceás / kipirosodásra hajlamos bőrt; a növényi méregtelenítő és energetizáló komplex pedig látható eredményeket hoz már egy kezelés alatt.

Rozáceás, száraz / dehidratált bőrre.

I PEEL | ORMEDIC LIFT™

Tök, ananász, papaya és mangó gyümölcs enzimek és peptied egy bio aloe vera alapban. Ez a nem-kémiai peeling kiegyensúlyozza, regenerálja és helyreállítja a bőrt, míg a fekete nadálytő őssejtek feltöltik a bőr őssejtjeit, segítve a bőr fiatalságának megtartását.

Egyenúlyát vesztett, irritált, érzékeny és fáradt kinézetű bőrre.

4. Orvosi hatékonyságú termékcsalád

Mitől jobb az Image MD más bőrápolókhoz képest?

Példa nélküli hatóanyag szállító rendszerek segítik a hatóanyagok bőrbe juttatását. Az egyedülálló megoldások által a hatóanyagok szabályozottan szabadulnak fel, stabilabbak, jobb a felszívódásuk, csökken az irritáció és növekszik a hatékonyságuk.

Az ImageMD Clinical fejlett hatóanyag-szállító technológiája (Advanced Delivery Technology, ADT) lehetővé teszi a kulcsfontosságú összetevők, mint például a peptidek és a proteinek koncentrált és szabályozott szállítását. A membrán struktúra koncentrátum – a természetes bőrmátrixot utánozó MS-Concentrate – segítségével a hatóanyagok bőrbe történő felszívódása optimálisan valósul meg. A Total Wrinkle Therapy Complex (azaz ráncterápiás komplex) erőteljes, széles spektrumú öregedésgátló hatást fejt ki. A peptid technológiát fejlett biotechnológiai felszívódási rendszerrel kombinálja.

Rendkívül nagy hatékonyságú összetevők találhatók a termékekben kiemelkedően magas koncentrációban. A Restoring Retinol Cream például 10% kapszulába zárt retinolt tartalmaz. Ez a többrétegű gömb gyorsabban szállítja a hatóanyagokat, és az időben elnyújtott kibocsátásukkal a hatásokat is hosszabb távon biztosítja, gondoskodva a hihetetlen eredményekről.

Az IMAGE MD Clinical Skincare termékcsalád tagjai:

IMAGE MD RESTORING FACIAL CLEANSER (helyreállító lemosó) Ez a tejsavat, glikolsavat és szalicilsavat tartalmazó, mindennapos használatra készült lemosó kíméletesen hámlaszt, hatékonyan távolítja el a sminket, fokozza a sejtmegújulást, a bőr fiatalodását. Előkészíti a bőrt a hatóanyagok mélyebb felszívódására, segítségével az összetevők maximális hatásukat fejthetik ki. Parabén- és szulfátmentes.

IMAGE MD RESTORING YOUTH SERUM (helyreállító fiatalító szérum) Peptidek és növényi eredetű őssejtkivonatok magasan koncentrált elegye, mely korrigálja és javítja a kisebb és nagyobb ráncok megjelenését, így a bőrt feszesebbé és rugalmasabbá teszi. Stabil, zsírban oldódó C-vitamin formulája (BV-OSC) az L-aszkorbinsavnál is erősebben segíti a kollagén szintézisét.

IMAGE MD RESTORING YOUTH REPAIR CRÈME (helyreállító fiatalító regeneráló krém) Újgenerációs éjszakai regeneráló krém, mely fejlett szállító technológiával fokozza a hatóanyagok felszívódását a bőrbe az átfogó bőrmegújító hatás céljából. A bőr fiatalos, feszes és ragyogó lesz, csökken a kisebb és nagyobb ráncok megjelenése.

IMAGE MD RESTORING BRIGHTENING CRÈME (helyreállító ragyogást fokozó krém) Hidrokinon-mentes, korszerű, ragyogást fokozó krém, mely gondoskodik az egyenletesebb bőrképről. Csökkenti az öregségi és a barna foltokat. A bőr változása már néhány alkalmazás után szembetűnő.

IMAGE MD RESTORING LIGHTENING CRÈME (helyreállító fehérítő krém) Ez a hatékony krém retinollal, C-vitaminnal és E-vitaminnal tünteti el az arcon és a testen lévő elszíneződéseket. A fehérítő összetevők segítik a melanin termelődés gátlását, és elősegítik illetve fenntartják az egységes bőrszínt. 2% hidrokinon Tirozináz gátló, erős bőrfehérítő összetevőt és Alpha-Arbutin növényi bőrfehérítőt tartalmaz.

IMAGE MD RESTORING RETINOL CREAM (helyreállító retinolos krém) Ez az erős, kapszulába zárt 10% (!)retinolt tartalmazó éjszakai krém drasztikusan minimalizálja a kisebb és nagyobb ráncok megjelenését, kiegyenlíti a bőrtónust, miközben revitalizálja a bőrt.

IMAGE MD RESTORING OVERNIGHT RETINOL MASQUE (helyreállító retinolos maszk) A koncentrált éjszakai retinolos pakolás használatával ragyogó bőrre ébredünk. A Water Bank technológia segítségével folyamatosan bocsátja ki a vizet a bőrbe és hidratál; a korrektív peptidek a kollagén szintézisét támogatják; a növényi fehérítők egyenletesebb bőrtónusról gondoskodnak; az erős antioxidánsok regeneráljék a bőrt alvás közben.

IMAGE MD RESTORING RETINOL BOOSTER (helyreállító retinolos fokozó) Erősen koncentrált, illóolajakat tartalmazó retinol a bőr tökéletesítésére. Harcol a környezeti hatások miatt idejekorán öregedő bőr jeleivel. Megőrzi a bőr fiatalos megjelenését, növelve annak hidratáltsági szintjét.

IMAGE MD RESTORING COLLAGEN EYE GEL (helyreállító kollagénes szemkörnyékápoló gél) Ez az erős kollagénes szemkörnyékápoló gél segít drasztikusan csökkenteni a kisebb és nagyobb ráncok megjelenését, a duzzanatot és a sötét karikákat, miközben gondoskodik az érzékeny szemkörnyék intenzív hidratálásáról. A hatóanyagok az IMAGE exkluzív fejlett szállító rendszerével a bőr mélyebb rétegeibe jutnak el. Idősödő szemkörnyékre, sötét karikák, ragyogás elvesztése és duzzanatok ellen javasolt.

IMAGE MD RESTORING POST-TREATMENT MASQUE (helyreállító beavatkozás utáni pakolás) Csúcstechnológiás pakolás, melyet azzal a céllal fejlesztettek, hogy azonnal nyugtassa és hűtse, illetve táplálja a beavatkozáson átesett bőrt. A bőr már egyetlen alkalmazásával friss, ragyogó és hidratált. Parabénmentes.

IMAGE MD RESTORING POST-TREATMENT COLLAGEN LIP ENHANCEMENT SPF 15 (helyreállító beavatkozás utáni kollagénes ajakápoló SPF15) Ultrahidratáló polipeptid komplex, mely láthatóan növeli az ajkak volumenét, eltünteti a kisebb ráncok megjelenését, csökkenti az átmeneti irritációt, mely ajakfeltöltés után jelentkezik. Az SPF15 faktor még erősebb védelemről és a bőr egészségéről gondoskodik. Parabénmentes.

IMAGE MD RESTORING POST-TREATMENT SCAR GEL (helyreállító beavatkozás utáni hegkezelő gél) Ez a plasztikai sebészekkel kifejlesztett hatékony hegkezelő gél segít minimalizálni a beavatkozás utáni hegeket és azok elszíneződését, hozzájárulva a még egyenletesebb, sugárzóbb és egészséges bőrképhez. Parabénmentes .

Image Skincare Md orvosi kezelés ill. termékek csakis a megfelelő vizsgákkal rendelkező kozmetikusoknál vehető ígénybe, ill. a termékér vásárlása is csak náluk lehetséges. A Q10 Bőresztétikában a kezelés ill. a termékek is természetesen elérhetőek.

5. Injekciómentes Hyaluronplasztika

 • Innovatív bőrfiatalítás – Injekciómentes Hialuron plasztika! Ahogy telnek az évek, bőrünk egyre inkább veszít feszességéből, és megjelennek a ráncok. Mit tehetünk ez ellen? Megállíthatjuk-e a bőr öregedési folyamatait? Orosz kutatóorvosok nagy lépést tettek a megoldás felé, ezzel forradalmasítva a bőrfiatalítást.
 • A HYAMATRIX® innovációjának titka a hatóanyagok egyedi kombinációjában rejlik. A destrukturált hialuronsav és a mátrix peptidek felelnek a bőr fiatalon tartásáért és egyedülálló hatásmechanizmussal képesek beindítani a bőr emlékezőképességét, és a bőrmegújító folyamatokat.
 • A HYAMATRIX® készítményeit úgy alkották meg, hogy tökéletesen kiegészítsék a HYAMATRIX® injekciómentes kozmetikai kezeléseit és hosszú ideig fenntartsák azok pozitív hatását.

A kezelés egy alkalommal is gyönyörű eredményt hoz, de mint minden igazi acnti-aging terápia kúrában fejti ki igazán hosszantartó hatását.

A tű nélküli plasztika hatékonyságának oka: a bőrfiatalító krémek többségében a hyaluronsav olyan molekulaméretben van jelen, mely nem képes eljutni a bőr mélyebb, epidermális rétegeibe vagy pár nap alatt lebontódik. A HYAMATRIX® ezzel szemben nanotechnológiával destrukturált hyaluronsavat tartalmaz, mely könnyen bejut a bőr mélyebb rétegeibe és pótolja a sejtközi állományban fellépő hialuronsavhiányt. A mátrix peptidek felelnek a hyaluronsav bőrben tartásáért, a hyaluronidáz blokkolásáért, a bőr intenzív regenerációjáért, valamint a kollagén és elasztin újratermelődésért.

A HYAMATRIX® otthoni készítményeinek önálló használatával képes javítani a bőr rugalmasságán, hat az anyagcsere folyamatokra, erős liftinghatása van és csökkenti a ráncok mélységét. A készítmények egyedi összevetőjüknek köszönhetően képesek helyreállítani a sérült bőrt, enyhítik a bőrirritációt, sőt, használatukkal a rozecea is kezelhető.

A HYAMATRIX® professzionális bőrfiatalító készítményei komplex hatásukkal beindítják a bőrsejtek működését. Ezáltal csökkentik a bőr biológiai korát és a lehető leghosszabb ideig fenntartják ezt az állapotot.
Ennek eredményeként sok esetben elkerülhetőek az injekciós beavatkozások és jelentősen javítható a bőr minősége is. A HYAMATRIX® készítmények nem csak hidratálnak, csökkentik a ráncokat és feltöltik a bőrt, hanem megváltoztatják a bőr biológiai szerkezetét is, ezzel biztosítva a tartós eredményt.

6. Hatékony tini bőrterápiák

Van e megoldás az aknés, pattanásos bőr eltüntesére?

A Q10 Bőresztétika számos hatékony módszert, kezelést használ a tinik mindennapjainak megkönnyítésére!
Számtalan lehetőség, kezelés, krém létezik az aknés, gyulladt, pattanásos bőr gyógyítására. A rengeteg megoldási lehetőség között laikusként nagyon nehéz eligazodnod, hogy melyik az a pattanás elleni kezelés, akne elleni krém, amely tartósan javulást hoz az arcodon meglévő problémás területen.

Sok év tapasztalata és sok aknés bőrű vendégemen végzett pattanás elleni kezelés után mára büszkén mondhatom, hogy kiteljesedett az a kezelési eljárás, amellyel megoldást tudok nyújtani a problémás bőr gyógyulása felé.

Általánosságban a pattanás elleni kozmetikai kezelések során szárító hatású szalicilsavat, benzoil-peroxidot, magas alkohol tartalmú krémeket, kozmetikumokat alkalmaznak.
Ezek a hatóanyagok gyakori használat mellett allergizálhatnak, túlszárítják a bőrt és tartós javulást nem eredményeznek, mivel a bőrt arra ösztönzik, hogy még több faggyút termeljen. A még több faggyútermelődés valószínűsíti újabb akne, pattanás megjelenését. Ezek a hatóanyagok csak akkor hoznak látványos javulást, ha más mélyen ható hidratáló, kiegyensúlyozó anyagokkal kombináljuk.

Sajnos orvosok előszeretettel írják fel “gyógymódként” a Roaccutant. Ennek a gyógyszernek rengeteg mellékhatása van, magzatkárosító hatás, bőrszárazság az egész testfelületen, szemszárazság, izom és ízületfájdalom, pszichés zavarok, stb. Rendkívül agresszíven tünteti el a aknés, pattanásos bőrt.
Szintén számos mellékhatás mellett “gyógyít” a több hétig tartó antibiotikumos gyógyszeres kezelés. Az antibiotikumok nagy része nem célzottan hat csak és kizárólag az arcon lévő baktériumokra, hanem az egész szervezetedben pusztítást végez, nem kímélve a hasznos, jótékony baktériumokat sem. A sok mellékhatások mellett számolnod kell azzal, hogy a baktériumok rezistenssé válhatnak az terápiaként felírt antibiotikummal szemben.

Gondold végig, mennyivel hatásosabb egy olyan pattanás elleni akne kezelés, ami nem csak a bőröd felszínén hat, hanem mélyen, a probléma gyökeréig hatol!

Egy hagyományos lépésekből álló kozmetikai “tinikezelés” csupán ideiglenesen, pár napra oldja meg a problémádat. Kb. 1 hétig szépnek érzed a bőröd, eltűntek a pattanások. És tudom fájdalommal is jár . Sajnos a faggyúmirigyekben úgyanúgy ott lesz az aknét okozó baktérium és pár nap múlva ugyanúgy kezdődik az ördögi kör előlről, újabb gyulladt csomók, aknék, pattanások jelennek meg az arcodon, ismét újabb foltok, hegek keletkeznek helyükön.

A kozmetikai nyomkodás során nem lehet 100%-osan eltávolítani a probléma okát, magát a gyulladást okozó baktériumok . Az Image Skincare kifejezetten a gyulladt tini bőrre is kifejlesztett egy termékcsaládot ami nagyon jól kombinálható még a speciális esetekben is . A jó hír , hogy nem nyomkodással kezdünk , kapsz egy otthoni arcápoló kitet ami segít lecsillapítani a bőben a gyulladást.Nem fogsz hinni a szemednek de már 2-3 nap használat után látni fogod, hogy szebb a bőröd .És csak ezután tisztítom ki

A bőr állapotától személyre szabom a további kezelést . Van akinek az Image skincare peelingjei lesznek a hatásosak .Az otthoni bőrápolókkal kiegészítve De olyan is akinek elég egy led.fényterápia vagy lézerrel kombinált kezelés. Bátran mondhatom számos tininek segítettem már és számos köszönöm, hálás mosoly hagyta már el a szalont. Keress bizalommal.

Bőrápolási tanácsadás pattanás ellen!

Az akne kezelése során segítséget adok abban, hogy:
• milyen akne elleni krém, ápolók segítik a pattanásos bőr gyógyulását
• milyen rossz arcápolási szokás ronthatja tovább az aknés, pattanásos bőröd állapotát
• belsőleg hogyan tudod te is segíteni a bőröd javulását, az aknék kezelését
• melyek azok a kozmetikumok, lemosók, krémek, melyeket semmiképp ne használj
• elmondom sminkelheted e,és segítek abban is , hogy mivel
• közösen hogyan hozhatjuk helyre bőrödet, hogy eltűnjenek a pattanások.

Bőrterápia tiniknek. Mert a tiniknek is jár a szép egészséges bőr .

Back To Top