skip to Main Content

Azt te tudtad, hogy nem mindegy, hogy mit kensz magadra? A bőrödön keresztül, minden 21 másodperc alatt a véráramba kerül. Nekem fontos, hogy mivel dolgozom, mit használok, amikor a bőrödhöz érek. Ezért a bőr ápolására és táplálására a fürdőszobámban és a szalonban csak az Image Skincare termékeit használom. Ha sminkelek a Karaja Make Up termékeit veszem elő. Csak azzal dolgozom, amiben megbízom, amit én magam is kipróbáltam, és bátran használok. Ezek a termékek számodra is elérhetőek, így nem csak a kozmetikai kezelések alkalmával élvezheted őket, hanem az otthonod kényelmében is.  Segítek kiválasztani, összeállítani. Kipróbálhatod őket és ha mégsem válik be, ha bántja a bőröd van megoldás, gyere megbeszéljük. Minden esetben nálam az elégedett vendég az egészséges bőr a cél.

Az Image skincare termékeivel dolgozom. Sokan kérdik miért? A válasz egyszerű. Nem találtam jobbat, megbízhatóbbat és hatékonyabbat. A pályafutásom alatt sok terméket kipróbáltam, sok termékkel dolgoztam már. Igen – igen kerestem azt, ami valóban hat, ami látványos, de nem instant megoldás, ami megbízható. Környezetbarát és ami fontos nem végez állatkísérleteket! Megtaláltam! Beleszerettem. 10 éve dolgozom már vele és igen küldetésem az egészséges bőr lett.

ÖSSZETEVŐK ÉS TECHNOLÓGIA

Az IMAGE Skincare a legújabb öregedésgátló, egyensúlyt biztosító, hidratáló és ragyogást hozó technológiák folyamatos alkotásával támogatja a világot abban, hogy “később öregedjen” – Age Later®.

VECTORIZE TECHNOLOGY™

Forradalmi, időben elnyújtottan felszabaduló hatóanyagrendszer, mely meghosszabbítja a hatóanyagok hatékonyságát. Kizárólag az IMAGE Skincare termékekben található meg.

C.P.N.™ SYSTEM

Korrigálás. Védelem. Táplálás. Az öregedés jeleinek kezelésére kiegyensúlyozott, hatékony bőrápolási programra van szükség.

NÖVÉNYI ŐSSEJT TECHNOLÓGIA

Az őssejtek védik a bőrsejtek élettartamát és vitalitását, segítik a regenerálódást, késleltetik a bőr esszenciális sejtjeinek biológiai öregedését, segítenek megőrizni a fiatalos megjelenést.

BV-OSC

A BV-OSC zsírban oldódó C-vitamin forma, mely igen hatékony összetevő, vizsgálatok alapján stabilabb és hatékonyabb a C-vitamin minden más formájánál.

PEPTIDEK

Többféle peptidet alkalmazunk, melyek regenerálják a kollagént és elasztint, fokozzák a hialuronsav termelését, csökkentik a ráncok mélységét, sőt vannak olyan botox-szerű hatással bíró peptideink is, melyek az arcon lévő ráncokat simítják.

RETINOLOK

A retionol az A-vitamin egy származéka, az egyik leghatékonyabb öregedésgátló hatóanyagként ismeretes a szépségiparban.

GRANACTIVE ACNE

Növényi hatóanyagok és antimikrobiális hatású peptidek kombinációja, mely kíméletes módon kezeli az aknés tüneteket.

AHA/BHA

Egyensúlyban lévő AHA vagy BHA termékek napi használata jótékony hatást fejt ki.

ANTIOXIDÁNSOK

Az antioxidánsok a bőrt védik, korlátozzák a szabad gyökök termelődését, melyek a bőrsejteket károsítanák.

HIDROKINON

Hatásával csökkenti a melanin képződését, azaz annak a pigmentnek a termelődését, mely a bőrnek színt ad.

FEHÉRÍTŐ ÖSSZETEVŐK

Termékeink segítenek a pigmentáció és az öregségi foltok csökkentésében, és közben gondoskodnak a bőr egészségéről.

ENZIMEK

Az enzimek kíméletesen bontják és távolítják el az elhalt felszíni hámsejteket, felfedve a simább, tisztább és fiatalabb bőrt.

VECTORIZE TECHNOLOGY™

A Vectorize Technology™ egy forradalmi hatóanyag szállító rendszer, mely kizárólag az IMAGE Skincare termékekben található meg. Akár 100 rétegnyi hatóanyag található meg a szférába zárva, úgymint őssejtek és peptidek. Ezek a szférák a rétegeket folyamatosan engedik le, így termékeink felülmúlhatatlan eredményeket biztosítanak. A Vectorize technológia kizárólag az IMAGE Skincare termékekben érhető el.

A TUDOMÁNY SZÉPSÉGE

JANNA RONERT
AZ IMAGE SKINCARE ALAPÍTÓJA ÉS VEZETŐJE

Klinikai bőrápolási márkaként biztonságos, bizonyítottan hatásos összetevőket és okos növényi hatóanyagokat tudunk magunk mögött – a valaha is volt legegészségesebb bőrért. A cégek kozmetikus alapította, a termékeket plasztikai sebész alkotja, világszerte pedig több mint 52 országban 20 000 bőrápolási szakember képvisel bennünket.
Mondhatjuk így is: a bőrt kívül és belül is jól ismerjük. Tudjuk, hogyan kell megvédeni, mitől lesz egészséges, hogyan kap fiatalosabb megjelenést.
Bármi legyen is a te bőröd esetében a kihívás – napkárosodás, akne, öregedés, rozácea – van tapasztalatunk és segítünk, hogy Age Later, azaz később öregedj.

MIÉRT FONTOS A PROFESSZIONÁLIS BŐRÁPOLÁS

SZAKÉRTŐKTŐL SZAKÉRTŐKNEK.
Egyszerűen megfogalmazva: mi jól ismerjük a bőrt.
Multifunkcionális termékeink a hatóanyagokat a legmagasabb megengedett koncentrációban tartalmazzák, és azokat a bőrápolási szakemberek imádják – és ők is használják.

Az IMAGE Skincare klinikai igazgatója, Dr. Marc Ronert fejleszti ki szabadalmazott formuláinkat, hogy mindegyik fantasztikus hatékonysággal hozza a valódi eredményeket.

Bizonyos termékeink és kezeléseink annyira erősek, hogy kizárólag arra engedéllyel rendelkező szakembereknél szerezhetőek be. Az IMAGE Skincare a világ 52 országában elérhető Multinacionális, multikulturális megközelítést alkalmazunk a bőregészség felé, azaz minden bőrtónust és minden bőrtípust kiszolgálunk. Az IMAGE Skincare termékeknél egyetlen bőr sem marad ki.

AZ IMAGE BŐRTÁPLÁLÁS

Az IMAGE Skincare szabadalmazott Korrigálás, Megelőzés és Táplálás (angolul: CPN) rendszere a bőrnek szükséges tápláló és védő hatóanyagok biztosítására összpontosít.

1. lépés: TÁPLÁLÁS

Az egészséges, ragyogó bőr a megfelelő összetevőknél és technológiáknál kezdődik, melyek segíti a sejtek megújulását, támogatják a kollagén szintézisét, védik a bőrsejteket, kiegyenlítik a bőrtónust és széles spektrumú UVA/UVB védelemről gondoskodnak.
Csakúgy, mint a tányéron lévő étel színei, ugyanúgy a bőrápolás is alapvetően fontos elemekből áll össze:

  • AHA/BHA savak
  • Retinolok
  • Peptidek
  • Őssejtek
  • Fehérítő összetevők
  • Antioxidánsok
  • Fényvédős hidratálók
  • Vectorize Technology™

2. lépés: EDZÉS

Bőrünk a legnagyobb szervünk, és mint a test, ő is profitál a személyi edző segítségéből, aki maximalizálja az egészségünket és a teljesítményünket.
Javaslatunk a hat alkalomból álló IMAGE Skincare felületmegújító kezelési kúra, mely a bőr megfelelő formába hozza és a kihozza a legjobb eredményt az otthoni bőrápolási rutinból.

3. lépés: FENNTARTÁS

A bőrsejtek 28-40 nap alatt lecserélődnek, és ahogy idősödünk, úgy lassul ez a folyamat. Fenntartó felületmegújító kezelést javasolunk minden 4-6 hétben, a bőr egészségének fenntartására és a későbbi öregedés végett.

Back To Top